Hallå där mitt i natten!

Nu sitter jag här nyduschad och fräsch! känner mej lite smått crazy när jag ställer mej kl halv 12 på kvällen å testar lite smink som man kan ha på nyår. kom fram till ett iaf, så det blir lite rosa lila smikning :) MEN eftersom det har blivit lite föööör mycket godis å pizza med mera den sista tiden så har jag ju såklart gått upp en del, å nu börjar det bli allvar asså! jag kan INTE sluta äta och jag seröst står å äter godis samtigt som jag klappar mej på magen å säger :usch då ! och sen fortsätter jag äta.. haha shit asså. så det jag ville komma till va att jag känner mej allt annat än bekväm i den klänningen jag ska ha på nyår, så kanske inte blir någon klänning för min del i år, utan något annat, vem har sagt att man måste ha klänning på sig på nyår :P ?! Jag riktigt ser hur ni sitter å antecknar detta nu! det är ju så intressant så hälften vart nog! :)

Igår va jag å Livis på New Moon! GRYMT bra film! jag e kär i både Edward å Jacob ! <3  men Jacobs kropp  e inte helt fel asså, jag å olivia satt å dreglade som om vi hade fått rabies eller nått! 
hahah det roligaste va när vi skulle köpa popcorn å vi skulle dela på en mellan cola å en liten cola. å då sa han i kassan att det kostade 48 kr men att om vi la till en krona får vi en mellan popcorn istället, å både jag och olivia typ : hmm.. naee asså..
haha man  riktigt såg på han hur han tänkte : Men hallå EN KRONA TILL Å NI FÅR DUBBELT SÅ MYCKET POPCORN!
Haha ganska givet att man tar det, men för mej och olivia tar det lite längre tid att lixom förstå ändes det som ;) hahaha så typiskt oss! det blev en mellan popcorn istället, men vi satt å diskuterade det sen att vi kunde ju faktiskt köpt hela 2 tuggumin för den kronan! aja gjort e gjort ;) haha

Sova kan jag inte göra heller.. surt värre..

Kunde inte bry mej mindre..

Nu åker jag å mitt munsår in till stora stan å kollar på alla kläder! får se om något följer med oss hem :) jag funderar på ett par lårhöga stövlar ! gaaaah dyyrt! men vi får se :)

Puss åhej leverpastej!


you can't break a broken heart..

Då va det lördag.. och jag ska bara sitta hemma och ta det lugnt :) Jag är lite mör efter gårdagen känner jag, men inte bakis, men har hittat blåmärken lite här å där, vart kommer dom ifrån egentligen :O haha. Gårdagen/natten va lika galen och lika rolig som alltid! me like :D och dom allra bästa va så klart med! <3 jag kom hem vid 3 men somna inte förens vid 5, låg å kollade oth och funderade över livet, men jag kom inte fram till något vettigt, va bara bortslösad tid jag kunde sovit på istället helt enkelt!

Jaha ja, nu va det bara 5 dagar kvar till nyår, och Amanda har fått munsår. Det kom så lägligt känner jag, försvinner det inte innan nyår blir jag väääldigt ledsen i mitt öga. Men jag har typ hela läppen full med anti, så det är lugna puckar ;)

Aja nu ska jag äta macka. puss <3


25 decemnber!

Här kommer lite bilder från igår :)

 

Idag ska jag bara ta det lugnt och äta lite godis som blev över igår ;) hur gott är det inte att gå in dagen efter och småäta lite ;) men jag känner mig seriös bakfull idag, tror det är all mat som jag åt, jag åt ju fastän jag va propp mätt, varför gör man så mot sig själv egentligen ?!
Gårdagen va som sagt UNDERBAR, bästa julen på länge tror jag. Jag la mej runt 11 och skulle kolla på oth och äta min choklad, och sen visade det sig att det va ganska många avsnitt som jag inte sett, så 4 stängde jag av tvn, och då hade jag hunnit äta choklad och gråta som en bäbis, asså shit jag grät hela tiden typ, Den serien ska alltid lyckas att få mej att grina! men GOSCH så bra det är ! man vill ju inte att det ska ta slut. jag ska inte berätta för mycket eftersom Livis å Mona inte sett det än, utan dom ska få låna det av mej sen ;) Men ha näsdukarna i högsta högg tjejer! i morse när jag vaknade så såg jag nästan ingenting ! haha jag hade grinat så mina ögon va helt svullna. jaja e man en lipsill så är man ;) Ne nu ska jag vila upp mej, jag har en gaalen kväll/natt framför mej. iiiih!

Puss & kram alla glaada ! <3


Då va julafton över....

.... det har varit en kanon mysig julafton! God mat, kalle, massa fina julklappa, men det bästa av allt- FAMILJEN ! <3 Ni är bäst!

Hoppas ni oxå har haft en jätte bra jul! :)

Jag fick oth säsong 6 , så nu ska jag och jonny sätta oss å kolla på den och äta choklad! :)

Får lite ont i magen när jag tänker på alla barn å även vuxna som får sitta själva på julafton, och dom som inte har ngt hem att gå till :( usch, jag vill bara ta hem dom allihoppa!

Men nu blir det oth, sen ska jag sooooova ! puss på er!

 Fick provat min cam för första ggn oxå ! haha inte världens bästa men den duger ;) och solglasögonen fick jag av min moster det står " söker ny kille! " på dom :P hahah jag ska använda dom flitigt har jag lovat henne ;)

GOOOOD JUUUUL ! <3

Nu sitter jag här med Jonny och vi väntar på att Kalle ska börja! bara en timma kvar nu :) tror att detta kommer att bli en riktigt myysig jul faktiskt, trots att jag inte har ngn julkänsla överhuvudtaget ;) haha.

Hoppas att ni kommer att få en riiktigt bra jul och ta hand om varndra :)

Massa julkramar ! :)

Granen är klädd....

... och nu saknas bara julklapparna under :)

Va i stan i dag och shoppade med Sofia :D  jag fick köpt en julklapp till jonny och sen köpte jag en jul/nyårs klänning oxå :) huuuur mycket folk som helst i stan idag :O ibland har man bara lust att : UR VÄGEN HÄR SKA JAG FRAM! men då har dom vell bara tittat på en som om man vore dom i huvudet ;)

Nu ska mamma färga håret på mej sen ska jag slå in paket :)

 Den bara skreek efter mej, jag loovar!
Granen innan
Efter! fast e ju mysigare när det e mörkt ;)

Vi kör med såna här ljus i granen !:)

 

KRAM på er <3

 


hääälloooo :D

Då va det 23 dec och det betyder bara en sak, bara EN dag kvar till julafton! inte dåligt asså ;) tror detta kommer att bli en bra jul, vi ska vara 12 st på jul, och jag kan inte komma ihåg när vi va så många sist haha! typ när jag va10 eller nått, inte ens det.

Idag ska jag in till stora staden med Sofia! :) Bettina å Jennie e oxå inne i stan redan :) kulkul ! hihi jag ska köpa julklapp till Jonny och kolla på ngn tunika som jag kan ha på mej i morgon , sen får det vara bra för min del ;)

Jag vaknade halv 9 av mej själv i dag :O och jag somnade endå typ vid 2 i natt så jag fattar inte hur jag kan vara så pigg!:S  aja lika bra, för jag kommer ju säkert att få lägga mej tidigt så jag inte hör när tomten kommer med alla julklapparna :O

 Så söt så !

hejsanhoppsanfaleralera!

Nu sitter jag här nyvaken och funderar på att sätta på mej termobyxorna och dra ut på en promenad i det kallakalla vädret. Jag har suttit inne i 2 dagar nu så jag måste ut! håret är fetare än någonsin och mina ögonlock e torra så dom svider... hmm skönt med en dusch sen kanske?- JA!

Danföredanföredopparedagen är det i dag va? om jag inte är helt ute å cyklar!  å ingen julkänsla har jag överhuvudtaget. men kanske kommer när man klär granen. Det jag längtar efter e jul MATEN och kalle! :)

ne nu ska jag ut å gå, ha d bra!:) puss <3



Sånt är livet!

Vissa personer får mej att vilja lägga mej i fosterställning och bara försvinna! suck.... orka lixom.

En mycket klok människa sa i dag " Man ska vara med personer som man får energi av" mycket bra sagt tycker jag! och det rådet tänker jag följa! :)


Nu sitter jag och pluggar å har nyss kollat på OTH!<3 Jag ÄLSKAR den serien! :)

NU: pluggapluggapluggaplugga, förvånade?;) jag lovar det tar aldrig slut! jag kommer dö pluggandes....

4:e advent!

Oj vad tiden går fort! bara 4 dagar kvar till julafton nu! heelt otroligt :O myspys!
Jag har haft en jätte bra helg iaf! i fredags va det avslutning och sen kom min trio hem till mej och vi åt pizza,kladdis, drack glögg å grejer, sen hade vi julklapps utdelning, TACK för alla fina grejer mina änglar! :) <3

Igår bakade och pysslade jag och Bettina med Jull och Ebba, det gick bra och det va jätte mysigt! :) sen åkte vi hem till Bettina och sov i typ 2 timmar sen åkte vi hem till mej å gjorde i ordning oss sen åkte vi till kungälv och gick på Combi/kockar! Jätte rolig kväll! men det är det alltid med mina favvo tjejer! dom kan man inte ha tråkigt med! <3 sjukt vad jag e glad att ha dom<3<3<3<3<3<3<3 idag va det lilljul hos Bettina oxå! hur mysigt som helst, tack för att vi fick komma Bettis :D<3







 Du är BÄST !<3 jag e så fruktansvärt glad att du finns ! TACK Håkan och Helmy !!!!! :D hahaha

heheheheej här kommer segetråget!

UUUUUSSSSCCCCHHH vad kallt det är ute! nu e det inte kul längre:( det har kommit lite snö FINE! den köper jag, men denna kyla som förlamar hela ansiktet går jag inte med på :O Jag tror vädergudarna får ta å tänka en extra gång !  det gör ju för fan ont i hela kroppen och jag kan knappt andas när det blåser så mycket och så kallt! kan vi ha det såhär?! nej! skaffa mer värme, JALLAJALLA!!!!!

Igår satt jag och Livis på körskolan i nästan 2 ½ timme! det va faktiskt skit kul och vi ville knappt gå hem ;) och skulle göra samma sak idag , vi va jätte taggade! men när vi kommer dit så ska dom ha risketta så vi fick vända på klackarna å gå mot bussen i det kallakalla vädret! jag fick vänta på bussen i en haltimme! jag trodde seriöst jag skulle dö när jag stod där! det enda jag tänka va: en dag till Amanda sen har du körkort! en dag till !(FÖRHOPPNINGSVIS)
Jag e så fruktansvärt nervös! jag vill ju så gärna !

Man kan säga att jag gått på lov nu ;) sköööööönt! och i dag e det exakt en vecka kvar till julafton och två veckor kvar till nyår! DENI! ;) tänka sig va fort tiden går :O va inte längesen jag låg på en strand i magaluf och levde livet! ta mej gäääärna tillbaka, jag skulle inte tvekat en sekund! <3

Imorgon är det lilljul hos moi ! :) min fiina trio kommer hit, och det blir pizza kladdis och annat gott, och julklappar oxå såklart ;)

Nu ska jag återgå till pluggandet! shaashaa!

Toppar inte din lista, än sen!?

Idag gott folk var det Ullared för hela slanten! En perfekt dag att gå på Ullared verkligen. Vi gick direkt in ingen kö alls och när vi kom in var det knappt något folk, jag har inte blivit irriterad en enda gång i dag ! haha helt otroligt. skit skönt att slippa trängas å ha sig! :) Jag och sofia sprang runt som glada små flickor och dreglade på alla fina saker! vi fick båda två tag på en del! jag e jätte nöjd med mina köp :) Det va ingen kö till kassorna heller! kan det bli så mycket bättre?- nää :D

Nu har jag precis tagit mej ett mycket skönt och behövligt bad med ansiktikts mask! Gillaaar'T ;)

Nu: plugg !

Dagens inköp:

Lite smått och gott!


+ en tavla och massa julklappar! men det lägger jag ju såklart inte upp för dom e en heeemliiis :D
Tack Sofia för att du följde med! jag har haft jätte kuul :)

Lamar Odom

Jag tror jag gått å blivit lite kär! denna snygging är tyvärr gift med Khloe Kardashian.... hahaha precis som om jag hade haft en chans lixom ;) ne men jag diggar Khloe så det gör inget att hon lixom stulit min man :)
4:e säsongen med "keepning up with the Kardashians" började igår men jag missade det :( attans! så grym bra är det! och Lamar kommer att vara med hela säsongen, det gillar vi !:D

PluggpluggpluggpluggPLUGG!

Japp det blev det himla mycket av nu i kväll, å mer plugg kommer det bli hela veckan ! men det är sånt man får tåla! Jag har lärt mej det att livet serveras inte på ett guldfat. men åååh redan?! tänker ni, japp redan säger jag då. vissa saker får en bara att tänka till lixom. Oj vad jag tjötar.

Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på lite Astrid Lindgren filmer, ja ibland måste man få vara lite barn i den såkallade "vuxenvärlden" jag vill INTE bli vuxen, och jag tänker aldrig bli helt vuxen utan det kommer alltid finnas ett litet barn i mej minsann!

Hur meningslöst va inte detta inlägget på en skala 1-10 ? typ 12 minst!

Sängen och Astrid filmer va det ja! god natt ! <3

När du försöker stila, men får punka på riden!

Härliga söndag! (nooot) usch vad jag hatar söndagar och denna söndagsångest!

gårdagen va CRAZY! haha asså shit va mycket konstigt det hände igår. vissa saker bättre än andra....

Jag sov inne hos mammsen i natt och jag hade tydligen gått upp och börjat känna på elementet om det satt fast och öppnat å stängt dörren! och sen när mamma hade frågat vad jag höll på med hade jag bara sagt att jag ångrade mej och sen gått å lagt mej. - ja jag gick i sömnen.
Tänka sig vad tokiga grejer man kan ha för sig när man sover ;) 

Idag: plugga, plugga sen ska jag nog plugga lite till tror jag.

kram<3



Lördag !

Idag e det lördag, och det kommer att bli en mycket seg dag! jag har verkligen ingenting att göra! :( jag e fast på mitt rum för dom bakar tunnbröd i vårat kök och det är mjöl överallt och det är ikke så kul att få sånt under fossingarna ! så nu har jag legat å käkat nybakat tunnbröd, julmust och kollat på santa buddies! jag älskar Air buddies! jag blir nog aldrig för gammal för dom filmerna :)

ne ska man ta å plugga lite kanske. åh vad jag älskar att plugga ! finns nog inget bättre sätt att fördriva tiden såhär på en lördag!

Erik vann ju idol! jag kan inte säga at jag blev besviken för han e ju grym, men jag hoppades på Calle ;) men shit vad jag störde mej på Eriks flickvänn, GÅ AV SCENEN! DET ÄR HANS ÄRA DUMSNUT!!!!!!!!

Ha en bra lördag ! kramkram<3



091211

Idag va det sista dagen på praktiken, det va skönt men usch å fy vad jag kommer sakna alla barnen :( gjorde riktigt ont i hjärtat när jag skulle säga hejdå till dom i dag.
När jag ätit klart min lunch satt jag i lärar rummet å pluggade och drack varm chocklad som vanligt, så helt plötsligt kommer min handledare in med en jätte stor blomma å typ höll värsta talet! det va jätte fint å jag blev helt tårögd, sen kom alla lärare fram å kramade mej å berömde mej å det kändes jätte kul att få höra alla dom orden! sen när jag kom in på lektionen satt alla barnen med ett rit papper framför sig och dom satt å viskade å hade sig :P då visade det sig att dom skulle måla teckning till mej, så nu har jag en teckning från varje barn i klassen :) sen kom dom fram å gav mej den å sen gav mej en kram! asså dom e så sjukt goa! jag fick även en liten bil av en kille och en diamant av en annan :P
Det roligaste va när jag kom hem och kollade igenom alla teckningar å såg att en kille gjort glada smileysar (stavning?) på sin teckning! jag brukar nämnligen alltid göra det när jag rättar deras matteböcker eller på andra grejer som jag rättar, och han tycker alltid det e så roligt när jag gör det haha. och en gång när jag rättade han matte bok så satte jag bara en stjärna å då ropade han sen : AMANDA DU GLÖMDE DEN GLADA GUBBEN! haha han va helt förstörd!

Ne asså trots att dom varit vääääldigt jobbiga ibland så tycker jag MYCKET om dom :) och det ska snart bli ett återbesök dit :)

Nog om det.. Idol final i dag :D wiiiie ! jag tror faktiskt att jag ändrat mig och hoppas att Calle vinner :P han har utvecklats ngt enormt och det är ju det idol e till för? så Heja calle friskt humör det äär det som susen gör!!:D jaapp nu ska jag städa färdigt mitt rum, sen jäklar smället det ;)


 Fina blomman!

 Alla fiiina teckningar! goingar!


people singing, people dance until it's sunlight

Sista dagen på praktiken i morgon ! känns skönt men fy bubblan vad jag kommer sakna snorungarna ! :( trots att dom kan gå mej på nerverna så tycker jag så himla mycket om dom! men ska bli himla skönt att gå tillbaka till skolan på måndag en vecka sen looooov ! det passar mej!:)

Det va jätte mysigt på praktiken i dag, först lyssnade jag på deras lusse tåg, dom va jätte duktiga :) sen kollade vi på jul med astrid lindgren! alla gamla goingar, men min favorit e ju lätt rumpnissarna! :) jag och barnen satt å asgarvade haha, " nu blev det natten" vaffö vaffö gör du på detta viset" såå söta :)

ne nu ska här sovas! nattinatti gullungar :)

 the gaaang :D


hejsan hoppsan lillebror!

Nyss hemkommen från ett mysigt Liseberg! näsan rinner,hostar å det killas i näsan och kommer nysar som aldrig kommer ut, förstår ni mitt problem?! men jodå livet leker!

JAG VILL HA SOMMAR NU :( eller först jul sen vill jag att sommaren ska komma snabbt tack!:D

Det va MYCKET kul att få träffa mina goda vänner i dag! :) jag tycker väldigt mycket om er! å kvällen va heel mysig! TACK ! <3<3<3<3

Blev lite (men inga bra) bilder från ikväll men ni får se dom iaf ^^


wiiiiiiieeee!!!

DARIN ZANYAR KOMMER TILL GÖTEBORG PÅ MELODIFESTIVALEN!!!!!!!!!!!<3<3<3<3<3<3

ska vi dit? JA
Kommer han vinna? JAAAA!!!!!



Show us all what you'r made of


Svinis sprutan!

japp nu e den tagen! Jag och Sofia delade denna smärta!! ne men jag tyckte inte att den kändes alls faktiskt, å det va ju tur det :) men nu känns det som om någon har gjort en lamis på mej och jag kan knappt lyfta armen!

Jag är himla glad att jag har Sofia :) <3 jag blev helt varm i hjärtat når jag såg henne i dag! längesen jag såg henne nu :/ I löv ju Tigäähr <3

jag gick inte till praktiken i dag efter sprutan mådde skit illa å va helt tjock i huvudet! men i väntan på bussen gick jag å Sofia lite på ale torg, vi fick köpt oss varsinn macara och jag köpte ett hårspänne! sen åkte jag hem å sov i 2 timmar, sen blev illamåendet lite bättre iaf..

Gissa vem som har bokat teori tid? japp alldeles korrekt! snart kanske även jag har körkort :)

Men nu medans ni tycker synd om mej å Sofia så ska jag ta mej en clementin

Puss på er!<3

 Mamma va så snäll å köpte en lysande data mus till mej igår :D
Min nya bästis! den e med mej överallt! <3


Tack för att ni fnns ! <3 Ni är kärlek för mej <3



Sthlm var i Gbg ! :D<3

Denna helgen har varit heeeelt galen men såå kul :D i fredags va jag först på praktieken sen hem å vilade mej sen åkte jag till stan å mötte upp alla tjejer sen åkte vi hem till Erica en snabbis sen in ill stan igen för att hämta Carro :D Jätte kul att se henne igen!!!!! efter det åkte vi tillbaka till Erica å det vart lite fest :) en galen kväll!  på lördagen va det bara att dra sig upp (Borde inte finnas någon dagen efter ibland!) så åkte vi in till stan å shoppade lite :) jätte mysigt, massa gator jag inte visste fanns typ :P efter det åkte jag Emma Bettina å Carro hem till Bettina å lagade mat :) sen kom Malin å Jennie oxå :) vi hade en jätte mysig hemmakväll :) å idag åkte vi in till stan å satt på ett jätte mysigt fik å tjötade sen åkte Carro hem :(

Ja det va nog hela min helg :) Intresseklubben antecknar?
NU: maaaaat :)


Hej alla fina :)

Idag är det torsdag och det betyder att det är heeeelg i morgon!! tror ni jag längtar?! JAPP det gör jag :D
I helgen kommer Carro till götet och det ska bli kul att träffa henne :) kommer nog bli en hel del magaluf snack kan jag tro ;) hahha,

I dag har jag julpysslat med barnen och det va riktigt mysigt. Så i dag va det riktig julkänsla! :) Och barnen verkar ju älska den nya julkalendern! och det verkar även Livis göra! jodå minsann jag läste allt på hennes blogg nu om stålhenrik å allt vad dom heter! den verkar vara en riktig höjdare! jag får nog kolla på den iaf ;)

Men dagens händelse va ändå när jag efter en tuff dag åkte in till stan å äntligen fick träffat å kramat på RABIH <3 asså han e ju bara sååååå söööt! å han luktade gudomligt! hahha, så på söndag står vi där igen jag å min käraste vän Bettan å dreglar efter han! <3

Nu: duschen!

ha det gött haaaj!

2 december!

Bara denna å nästa vecka kvar på praktiken sen e det tillbaka till skolan som gäller, då vi har bara sex skoldagar kvar sen e det LOOOOOOV :D och det skönaste e är att jag har INGET bestämmt som jag ska göra på lovet utan jag kommer att ta dagarna som dom kommer ! :)

Jag sov middag i 4 timmar i dag oxå! BRA AMANDA! åh att jag aldrig baara kan hålla mej vaken :( får se när jag kan somna i natt..

Men fy bubblers va kallt det e ute nu :O rinner ju från näsan hela tiden! och det värsta när det e så kallt å det rinner från näsan e att man känner det ju inte! hela fejjan e ju typ bedövad, jag va allt med om det när jag gick på bussen i dag! aja sånt som händer lixom ;) hahaha.

Dom har jultema på praktiken nu, dom ska baka å pyssla nu resten av tiden jag ska vara där typ! jag fick sitta å pyssla med barnen i dag Amanda+pyssel= ikke bra alls! jag kan inte sånt där, men det gick bra iaf :)

Jag måste erkänna en sak oxå, jag kollade på scrubs i dag å jag skrattade faktikst lite, det är lite bra men bara liiiiiite !

NU kom det en gäsp, så nu ska jag försiktigt gå in och lägga mej å hoppas att jag somnar!!!! :D Puss på er!<3




det finns bara ögonblick,
med få underbara stunder,
det är dom jag lever på! 

Thinking of you <3


yääääääss!

ÄNTLIGEN! klarade uppkörningen i dag :D bara teorin kvar nu! men nästa gång ska jag klara den så e det bara !

Nu e det bara 8 dagar kvar på praktiken! det känns både roligt och tråkigt! jag kommer sakna alla barnen sjukt mycket, man har ju lärt känna dom så bra. men jag tycker verkligen inte att det e roligt att praktisera, e la kul typ 2-3 veckorn men 6 veckor e för mycket! trodde aldrig jag skulle säga detta men jag saaaknar skolan, eller jag tror mest at jag saknar mina goa brudar varje dag i skolan, för kul har vi allt! och nu e det bara ett halvår kvar :( usch vill inte bli vuxen!

I dag har jag även varit å köpt en rattmuff,skrapa, grej jag kan sätta alla mina skivor i i bilen! så nu e jag å min gröna bmw redo för vintern! :)


Härligaste partylåten!!!!:http://www.youtube.com/watch?v=pjIpkWHnJr4&feature=player_embedded#
Jag blir så sjukt sugen på att dra till magaluf å bara dansa heeela natten lång med mina bääästa brudar när jag hör denna låten!

RSS 2.0