aoooo!

Sitter här å drcker TE! fy vad äckligt det e ! men har verkligen grymt ont i halsen, vill verkligen inte bli sjuk :( Skulle gått ut i kväll men e hur seg som helst, å halsen å jag e inte kompisar idag, så känns bättre att ta igen mej ikväll å satsa på morgondagen !

Det blev inget sticky igår, vi stod i kö i en timme å det rörde sig typ en meter på den tiden så vi gick å käkade mc donalds! mycket bättre! :D haha.

blir en mysdag med mammsen framför tv:n i dag i stället! :)



Saknar denna lille sketongen himla mycket !


Hey, i'm a believer !

Trött och sliten efter denna "långa" dag i skolan.  Just i dag skulle jag så himla gärna velat ha bilen till skolan, så segt att behöva sitta å vänta på en lektion i typ 2 timmar :O men jag gjorde det, å sen fick jag skjuts av snälla rara Iljas till kungälv så det va jag mycket tacksam för :D

Igår tatuerade jag mej oxå, bara sådär lixom. Och TACK Livis för att du följde med å höll mej i handen :) <3 mycket kärlek till dej <3  jag blev jätte nöjd å hade inte killen som gjorde den haft så mycket skägg så hade jag gett han en stoor köss för att han gjorde den så fin! men nu fick det bli ett enkelt litet tack ;) haha.

Idag e det sticky som står på schemat ;) kulkul :D

 
Jag vet att det ser ut som jag e lite på vippen, men kan inte annat än älska denna bilden :) <3


Hejsvejs i lingonskogen!

Nu sitter jag här å ska snaaaaaart lyfta på min brända bakdel(rööööd som en ros är den) å städa mitt rum. Efter det ska jag slänga mej in i duschen å göra mej i ordning å sen drar jag lååågt ut i ingenstans (lödöse) haha nedå en mycket fin plats det där :) Livis ska iaf ha släkt kalas idag och då är hon så snäll som bjuder mej, mona å sofia :) ska bli väldigt trevligt :D och i morgon ska vi hem å äta middag! det står kött, potatisgratäng och bajanerdejsås på menyn ;) ska bli gott!'

Igår fyllde som sagt var ett riktigt charmtroll år :) LIVIS! det firade vi på sticky! och det blev en lyckad kväll :) tack för att ni finns, jag älskar er <3

Ne städa rummet va det! Puss å kram krav banan! <3


Livis 18 jäävla åååår ! <3

Grattis lille Livis som idag fyller 18 år!!!!!  :D och det ska bannimej firas ordentligt :D !!

Jag älskar dej snuttis <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3


Glasögonorm!

Idag e vi lediga från skolan! sköööönt! :) och när jag vaknade i morse så ick jag ett sms från synsam om att mina glasögon va färdiga. Så jag å mamma åkte in nyvakna å hämtade dom. Och cheeeesees vilken skillnad det blev när jag satte på mej dom, det va som en helt ny värld :O haha. skönt att kunna se klart igen :)



Ser grymt sliten ut, men whatevaaaa, det e ju faktiskt onsdag! ;)

Nu ska jag å mamma städa bort julen å dammråttorna, sen kommer det en som vill ta kort på Harry! så jag ska borsta han å göra han fin :) sen i eftermiddag drar jag å mamma till stenungsund å shoppar lite.

När Monis la ut mobilbilder på sin blogg så kom jag på att även jag faktiskt la in bilderna från iphonen i datatn för ett tag sen, så jag lägger ut några här :)

Tack å hej !


God kväll på er !

Ajajajaj vad mycket klockan är ! jag kan inte somna, miljaaders tankar i hövvet just nu. Jag behöver verkligen en total jävla vändning i mitt liv just nu, alltså stoooora förändringar! det börjar bli lite för mycket på en gång..

Imorgon ska jag :

Ringa å få tid för tattttoooo! (om jag inte hinner ändra mej vill säga )
Ringa å beställa tid för klippning å färgning
Plugga
börja rensa lite kläder!

och tro't eller ej men Amanda Berggren ska åka å söka ett jobb i veckan ! så nu hoppas jag på det bästa, för det hade passat mej som handen i handsken tror jag :)


Keep smiling, keep shining<3, knowing you can always count on me, for sure. That's what friends are for <3

Jag beklagar denna sorg stumpis ! Älskar dej <3



TAGGATAGGATAGGATAAAAGGGGAAAAA!!!!!!

Det va MYCKET längesen jag va såhär taggad på att gå ut! Har även hört att det är väldigt måånga som ska ut i dag! KUL :D Först ska vi till Gårdagsens födelsedagsbarn och äta god mat å förfesta, sen ska vi in till kungälv å gå på combi/kockar! bara känner på mej att det kommer att det kommer bli en braaabraa kväll! ;)
Så nu itter jag här nyvaken å lyssnar på en himla go party låt, å det bara rycker i benen!  men VAD SKA MAN HA PÅ SIG?! detta eviga problem :(

Igår va vi hos Malin å hade myskväll :) det va jätte mysigt å trevligt att få träffa dom igen! <3

Lätt (väldigt) irriterad idag oxå. vissa behöver seriöst växa upp, å sluta betee sig sokm om dom vore 12 igen. börjar bli jävligt trött på detta. Och vissa e jävligt falska oxå och inga jag tänker lägga ner min tid på! :)

Ne nu ska jag ringa Bettan å se hur hon mår idag! hoppas hon mår KANON och är redigt taggad på en utgång ! så Bettina ta ut lökarna ur öronen för nu riiiinger jaaag!!!!! :)


 
Ni är bäst! <3

Grattis Malin!

Idag fyller Malin år :D !  hela 19 år!!!!! :D så i dag ska vi till henne på mys kväll å imorgon ska vi ut på krogen!! :D kommer bli en bra helg! :)




Hoppas du får en kanon bra dag!! :D jag älskar deeeej <3<3<3<3

Tisdag!

Seg men skön dag. Kom till skolan imorse efter att verkligen dragit mej upp ur sängen å satt mej halvt sovande i en kall bil, och suttit i bilkö, med en magkänsla om att våran enda lektion va inställt.. och visst va den det! Så jag å Sofia åkte hem till henne och kollade lite på film å tjöta, vi höll båda på att somna. Och jag fick även se nya huset! huuuur fint som helst! :D
Efter det åkte jag hem å sov i typ 3 timmar, sen körde jag mamma till jobbet å sen åkte jag till pappa. va såååå kul att få träffa honom igen! han åkte med mej å hämtade körkortet!:) sen åkte vi å köpte bullar å chips å åkte hem till hans lägenhet och kollade på tv! Och min pappa e en riktig fejjan nörd!! haha. han satt vid datan typ hela tiden å sen sa han : oj men ne nu ska jag vara social! .. 2 minuter senare sitter han där igen :P haha.

Nu ska jag hoppa in i duschen sen blire sängen! upp tidigt imorgon.. igen.. LOVET VART TOG DU VÄGEN?!

Bildbrist!!!!!! men här kommer en mögel bild, men ville bara visa upp den hårda fisburgaren från Sthlm!


tjenamås :)

Söndag.. åh vad härliga söndagar är ! eller inte! ne men denna har faktiskt varit helt okej. jag vaknade med ett skutt kl ett i "morse" ska ju upp tidigt i morgon så då kan man inte sova så länge idag lixom ;) men la mej typ halv fem igår/idag så det hade varit behövligt. iaf så hann jag knappt gå upp innan jag å mamma skulle åka till uddevalla. då åkte vi å låste upp min iphone och sen köpte jag en handväska,kofta,örhängen å ett typ skal till min iphone :D sen åkte jag till Bettina å hämtade mina grejer som jag hade hos henne sen igår, så satt å tjötade med henne ett tag! jag e VÄLDIGT glad att jag har den tjejen asså! bäst e hon! <3

Utgången igår blev lyckad som alltid :D ! det började med förfest hos Malin, sen missade vi bussen i när vi stod där å frös så kom vår räddning, En taxi med 6 platser! GÖÖÖTT!:D

Imorgon ska jag ta min kära bmw till skolan för första gången :D som jag längtat!

Nu : en dusch sen krypa ner i bingen å soova!!!!

Kära Lördag!

Idag e det lördag och det betyder? - UTGÅNG! :D
Ska man bara hitta något att ha på sig oxå. hmm....

Igår va vi i älvängen hos Ola å kollde film å tjöta typ.  Jag fick vara chaffis fram å tillbaka till pizzeria, statiol m.m men det gööööör inget för jag har KÖRKORT! shit, det känns  lika skönt att säga varje gång asså :D ÄNTLIGENÄNTLIGEN! vill bara att själva körkortet ska komma nu, då ska den ligga under min huvudkudde varje natt så ingen tar det ifrån mej :D haha.

Iaf efter vi varit hos Ola körde jag hem Monis å sen sov jag hos Livis ! Myspys va det! <3 :)

Nu ska jag leta fram kläder sen hoppa in i duschen måla lite naglar m.m sen bär det av till världensbästa Bettina :) <3




Tack för att ni finns <3<3

KALLT!

Ne nu vill jag faktiskt inte att det ska vara såhär kallt längre! Har verkligen försökt att ge denna vinter en ärlig chans å tar på mej massa kläder för att inte frusa å ska ut å gå, tror ni det räcker? -NEJ! jag känner ju inte ansikten, blåser rätt i fejjan,snoret rinner å det gör seriöst ONT i ansiktet! och halt e det oxå, man slår ju halv ihjäl sig när man går utanför dörren. jag vill ha SOMMAR NU!!!!!!!!!!
sååååå nu har jag fått klaga lite.

Har börjat mitt nya liv oxå. vilket innebär till största del att gå ner i vikt, och se livet positivt.
Det där med att se livet positivt tog en tvär vändning när jag gick utanför dörren idag å fick torka snoret med tröjan, uff vad äckligt tänker ni nu, å JA det är äckligt , det är ÄCKLIGT kallt oxå!
viktminskningen går la sådär, började igår så har inte hunnit med så mycket, va ute å gick igå å idag, å gjorde lite situps idag. jag ska inte ge upp denna gången iaf för nu jäklar e jag taggad! bara denna huvudvärken kunde gå över så e jag mer taggad än någonsin!

Mitt 2010 har börjat allt annat än bra känner jag, blä! jag kan ju knappt skriva 2010 utan det blir 20010 hela tiden :( ååh!

aja mitt 2009 va iaf ett av dom bästa åren på vääldigt länge. Jag e störtnöjd med det. Hoppas 2010 blir lika bra.... tilslut.

Ne inget mer klagande! bara possitiva miner :D

Fast jag saknar min pappa väldigt mycket just nu :(


hejhejhallå!

Ännu en natt som jag inte kan sova! å tråkigt har jag.. 2010 böjade inget vidare asså! nyår va va helt okej, jag va med underbara människor så den kunde bara vara bra !:) <3

I dag har jag bara legat hemma å slöat som en strandad val. OCH jag måste nog ha glasögon! ska ringa på måndag å få en tid för såndär ndersökning! som sagt, det nya året börjar inte bra!

Ne jag har inget vättigt att skriva asså :P

Men jag har en underbar vän som sitter å håller mej sällskap såhär mitt i natten! Olivia ! <3 tack gode gud för att du finns! inte bara för att du håller mej sällskap på msn när jag har tråkigt utan även för att du e den du e och att du alltid gör en glad! <3 Jag har fan ALDRIG tråkigt med dej, vi lyckas alltid skratta trots att det e en tråkig situation! och det gilar jag skarpt! vi har samma humor å vi fattar varndra genom att bara kolla på varandra! haha. ne men en vän som dej borde alla få ha! och jag e VÄLDIGT glad att jag har fått turen att lära känna dej! <3 Jag älskar dej Livis!



Tck för att du finns! <3<3 Mandis älskar Livis!


RSS 2.0