!

Det va en gång två tusch (stavning) pennor som skulle hoppa ut för ett stup, och då sa den ena : nä jag tusch inte!




Nu blire Alvin å gänget 2 ! så sjukt söta! :)


Tisdag!


Haha "Elmoooo"!

 

Denna dagen har varit sjukt seg! skoldagen va lång och jag va trött som ett as, när jag kom hem somnade jag i 3 timmar (igen) bra amanda! Drömde värsta mardrömmen bara, och hela min axel va cp, jagv hade legat jätte konstigt så jag kunde lixom inte få rätt den, den lixom satt väldigt högt upp och jag såg himla konstig ut iaf, skiiit samma! haha jag riktigt ser hur ni antecknar ;)
Imorgon e vi leediga! sjukt skönt, men oj vad mycket plugg det ska bli!


Pour some sugar on me ..

Åh vad duktig jag är som somnar från 6- 9, braaa Amanda! Kommer aldrig kunna somna nu :(

nu har jag legat inne i 2 dagar, känns nästan inte som om att det finns ett liv utanför mitt hus, så illa är det ;)

Har haft sånt sjukt shoppingsug det senaste! sitter å kollar kläder på internet å dreglar! Högst upp på listan just nu är oversize tröjor å t- shirts!



Tänk denna i oversize! MUMMA!

Har på tal om inget alls kommit på fetaste tattooon! eller nääe fet är den ju inte.. där ljög jag lite.. men tror att den kan vara himla fiin :D den ska göras när jag fått min första lön har jag bestämmt! haha oj det lät änna övertygat, kanske ska ha ett jobb först!! ;)


Jag tror seriöst jag ska skaffa premium igen, galet trött på reklamen på spotify! sitter å njuter till en låt å märker att den börjar ta slut å får värsta spasmiska ryck och ska snabbt byta låt så jag slipper reklamen, så sitter man å typ : hmm. åh shit vilken ska jag ta.. (dum som man är) sen så kommer det : ojojoj, ajajaj kööp iphone å få spotify lalala.. Så sitter man där å stampar med fötterna i golvet och händerna flxande på öronen : LALALLA BIIIINNGOO!
Och det är ju inte det att den kommer typ någon gång i bland, utan det är VARJE gång! brrrr!

Ne mina vänner nu blir det att hoppa in i duschen, sen krypa ner i bingen å försöka sova !


klippa eller inte?!

Är så gryyyymt sugen på att klippa page igen , nu isommar, efter balen och studenten! tycker redan att det e jobbigt att ha "lång" å nu är mitt hår inte ens långt! men vill ändå ha långt nu när jag ändå kommit en bit på vägen :P gaaaah!!!!! hjaaalp!


 

 

ATTANS VAD SVÅÅRT!!!!!!


Vad vore världen i sin glans om inte kladdkaka fanns?

Gjorde nyss en kladdkaka till mamma å glenn, för att dom så snällt bad om det, tänka sig att jag Amanda Berggren blir tillsagd att baka något, ja jag säger då det.

Meeen ! ikke ska jag äta något, måste tänka på figuren nu till studenten å balen.. asså ibland undrar jag om det inte e värt att ha lite kagge för att få äta sånt gott. Asså man lever en gång och då ska man ju inte pina sig själv utan njuta, å jag lovar jag mer än njuter av att veta att kladdisen ligger i kylskåpet, kladdig å god, sen lite (mycket) grädde på det ! åååååh vad gott! det riktigt rinner i munnen. Men egentligen om desto mer fett man har, desto mer å älska, ta på och desto mer som håller en varm en kylig dag. Fett är underskattat helt enkelt! aa underskattat är ordet, jag tycker folk ska ha lite kaggisar , jag menar då ser man ju att dom äter å mår bra, inte sant?

 


!

Måste vara bland den dåligaste låten som finns, men endå kan jag inte låta bli att digga med ;) haha, den´e så dålig att den blir bra helt enkelt :P

i förrgår va jag på min Morbrors grav, har aldrig varit där ensam förut. Det spelar ingen roll hur många år det har gått , det är alltid lika jävla jobbigt att se graven, allt blir så verkligt helt plötsligt, och jag grinar alltid som en bäbis när jag e där. Sjukt vad jag saknar han, vill ha tillbaka min coola morbror som lär mej allt sånt man inte ska lära sig, min morbror som aldrig blev vuxen utan som man alltid hade kul med, han va verkligen min bästa vän. När det gått så länge som det gjort nu glömmer man av hur mycket man faktiskt älskade den personen och hur mycket den betydde för en, men han betydde fan allt för mej, min morbror tog med mej överallt när jag va liten , så fort han skulle iväg någonstans så skulle jag med. och mamma sa att jag va ett pain in the ass att ha med sig när dom va å handlade typ, men bobbo skulle alltid ha med mej å han hade ett fruktansvärt tålamod med mej.
Fyfan va livet e orättvist, att någon så fin människa ska få dö, han va snäll rakt igenom och alla tyckte om han.
Jag kommer fortfarande ihåg sista gågen jag träffade han, han va i sitt värsta tillstånd, men jag såg aldrig ner på han, han va min förebild, vi mötte han av en slump å han lös upp när han såg mej å jag blev lika glad att se han, jag hade nyss fyllt år å han gav mej pengar, sen kramade han mej länge å jag märkte att han blev ledsen, sen viskade han i mitt öra : Jag älskar dej Amanda, glöm inte det!
Bara två veckor senare så berättade pappa för mej att bobbo var i himlen, att han va en ängel.
Han är världens finaste ängel <3

Every time that i was down, you would always come around and get my feet back on the ground..




Låten han hade på sin begravning, helt otroigt hur en låt kan passa så bra på en person!



Oj vad deppigt det blev.
haha men en rolig grej fast egentlige inte va när jag skulle gå till graven, så började jag gå uppåt å helt plötsligt hör jag typ någon skrika: HAALLLAAAAAALALLALA! jag höll seriöst på att göra i byxan!
Det va typ någon arab familj som skulle begrava någon å då hade dom någon "musik"på, å det va typ såndär bön, som man hör varje morgon om han e utomlands typ, ni vet nog vad jag menar :P å det lät så himla mycket när jag gick på isen och dom stod bara några meter ifrån mej , usch jag skämdes som en gris, så jag försökte smyga men det gickinte så bra, dom stod å rå glodde på mej, och jag lovar , om blickar kunde döda!!!! Cheeses vad dum jag kände mej, å dom stackarna va jätte ledsna, jag hade bara lust att gå fram å ge dom en kram!

Tack å hej!

Don't stop Believin'

Det är mycket jag vill just nu, denna "tidiga" morgon !

Jag vill..

 .. ha en stoor Chai latte! MUMS!


 .. ha en redig utgång, men MYCKET dans!

.. tillbaka till Magaluf!

Denna låter har gått i mina hörlurar heeela morgonen :) <3


Vad hände?!

Darin gick inte vidare!! asså sverige måste lära sig vad musik är och vad som kommer passa till eurovison, lilltanten? verkligen? jajaa .. hoppas verkligen hon vinner nu.

Igår kollades mello hos jennie, det va jätte mysigt, och det av jätte kul att få träffa alla igen :) <3

Idag fyller min kära moffa år! det ska firas på tiamo i stenungsund, mums! Efter det åker jag in å ser bio med Bettan iljas å ola, trevligt!

GulleHarry! <3


Mello final!

Idag är det Lördag och det betyder final i meodifestivalen. Det ska ses hos Jenniepenniepäronpung :) och jäklar vad det ska röstas, Darin SKA vinna! :)

Igår va jag å mamma i stenungsund å åt, sen gick vi in en sväng på Lindex, där jag hittade en jeans jacka, ett par skor, och ett par solglasögon :) tack mamma <3 sen åkte jag till sofia en sväng, vi åt så vi höll på tt spy å kollade tv, trevligttrevligt :)








Med er mår jag bra! <3


..



Denna låten är minnen <3

Let me be the one.

Idag har det varit en riktig slappar dag. Va ju lediga idag så sova länge, å sen bara legat i sängen å inte gjort något , ni vet sådär som det ska vara när man e ledig :) skulle verkligen behövt plugga samhäll men nääe, jag öppnade boken men det va nte intressant, å är det inte intressant så lixom sätter det sig inte på mig, sorgligt nog är det så. Måste ha någon som läser det för mig å sen förklarar, men mamma ligger å sover.  Så nu kan jag inget, får skylla på pappa för att han gett mej dom generna..OCH på mamma som sover dagen innan mitt samhälls prov, suck..

Malin va här en stund nu på kvällen! himla mysigt :) <3 massa tjöt, åt pastasallad ( ja bettan jag åt det idag IGEN ;) hahaha ) å sn åt vi lite glass :) å massa prat om studenten, jag rös enda ner till det lilla håret man har på lilltån, sjuuuukt va man längtar :D





 

 


Jo men såååaaattteee....

....idag e det söndag för dom som tappat tid/dags uppfattning under helgen!
En såndär ångest dag, där man ve att man har en hel vecka skola framför sig, man måste gå upp tidigt nästa dag, å man vet att det e 5 dagar kvar tills helgen kommer igen.. ja dessa söndagar asså, visst e dom härliga!
Jag å Bettan va ute å gick i nästan 2 timmar förut! skönt som attan, å det va skönt att få prata av sig lite :) <3

I morgon e det skola som sagt sen blire bio, Alice i underlandet, känns som om den kan vara himla bra faktiskt :)

Nu lagar mamma pasta sallad MUMS! 

Varför jag valde just denna bilen får ni lista ut själva! å medans ni klurar på denna kluringen så går jag å äter sallad, ha det bra fina vänner!


Soliga Lördag!

Idag mina kära vänner luktar det utgång! och i kväll e det kungälv som gäller!

Ska snart äta, sen åka å sola, sen duscha sen åker jag till Malin :) <3 

Jag gillar skarpt att solen skiner, och att den gjort det hela veckan! man blir så glad :D



Så sjukt fin röst har han, gullepojken! :)

Cheeseees!

Vilken dag, vilken dag.

Skola som vanligt, sn åkte jag hem åt, sen körde jag mamma till jobbet, sen hem till pappa, bytte några ord med honom, sen hem till mormor för jag tyckte synd om henne som skulle behöva ligga hemma själv eftersom hon bröt benet i morse å knappt kunde röra sig. Då gjorde jag mat till henne, å pysslade om henne, sen åkte jag å hämtade mamma å sen åkte vi hem, å nu ääääntligen e jag hemma, phjuu!

Nu ska jag försöka sova oxå, får se hur detta går.

...........................................................................................................................

Juste ja.. jag tror jag dööööööör <3

 ...........................................................................................................................


Härliga Tisdag!

Idag svävar jag på moln! Den där härliga pirriga känslan i magen är tillbaka, welcome back! ;) Solen skiiiiner! å vad glad jag blir, det e ju typ varmt ute nu! GILLAS!

Ska åka till skolan om typ en timme, skönt med sovmorgon! :)

Snart e det sommar, å shit va det ska solas,grillas å bara ha det skönt! jag ska inte klaga på att det är varmt en enda gång!!!!!!

Avslutar med en låt som Skriker MAGALUF! Gär ont i magen när jag hör den men på ett bra sett! :) Så nu sätts den på, på högsta volym så ska jag springa in i duschen . ha de gött haaj!

 


Måndag!

Sitter mätt å go efter min egen tillagade soppa! ohnej hurra inte för mycket, det va köttsoppa på burk! Det går på 5 minuter å den e jätte god! kan det bli bättre? -näääe :D

Mamma ringde jätte glad förut, hon hade fått filmer å en av dom va luftslottet som sprängdes! haha hon blir verkligen som ett litet barn på julafton när hon får filmer! Så nu blir det film när hon kommer hem :)

Imorgon har vi sovmorgon! SKÖNT! ska försöka pallra mej upp ganska tidigt så jag kan åka sola innan jag åker till skolan! kommer aldrig gå men försöka kan man ju alltid :)



Måste faktiskt säga att jag fastnat för denna låten asså, å inte bara för låten utan även för Erik Saade! grymt snygg! Molly måste vara en mycket lycklig tjej! jag hade varit det, tro mej! haha. Ganska sjukt att vi såg dom två i magaluf! världen e då liten! :)

 


RSS 2.0