:(

Jätte längesen jag skrev här nu! ska FÖRSÖKA bättra mig :)

Idag har det varit en sorglig dag! Som ni säkert hört så blev två 18 åriga tjejer överkörda av tåget i stenungsund tidigare i dag.. Fyfan för sånt här!!
Jag hörde massa plisbilar som körde utanför och sen kom det in en kund med tårar i ögonen och frågade om vi hade radio, och berättade vad som hade hänt, och jag ville bara gråta, sånt ska inte hända så unga! Det ska inte hända någon men man blir lite extra ledsen när det är så unga som avlider, jag tycker så synd om deras föräldrar, tänk att få det beskedet.. kan inte ens tänka mej hur dom mår just nu.. och lider även med han som körde tåget, han kunde verkligen inte göra något, bara sitta och se på, och det kommer han få leva med resten av livet. Så fruktansvärt hemskt! Det är andra gången på ett år någon blivit överkörd på nästan precis samma ställe..

R.I.P Tjejer <3




Nu sitter jag å väntar på idol, sen ska jag lägga mej i sängen å kolla på vänner och somna tidigt för jag e så tröööött! Har jobbat sen i lördags och ska jobba i morgon och på söndag oxå, skulle egentligen jobbat lördag oxå men hon som jag skulle obbat för kände sig frisk nu så hon kunde jobba, vilket jag är ganska glad över för jag är så slut just nu! Jag är jätte tacksam för allt jobb jag får, men en dag ska bli väldigt skönt att få vila ut, 10 dagar i rad hade varit lite för tufft haha!

Sedär! ett helt inlägg! :) hoppas allt är bra med er! Och tänd nu ett ljus för tjejerna, det ska iag jag göra!





Så fin låt!


RSS 2.0