Hej igen dåra!

Nu sitter jag här med min stora goa morgonrock! Jag har nada att göra å är hungrig som bara den! Mamma håller på att göra kött  potatis gratäng! GOOTT :D Min mamma är kung i köket !


Jag har precis ändrat lite på min studentklänning, hängt fram alla smycken, skor mm, så nu är allt klart! JAG LÄNGTAR!!!!

Det är två dagar kvar nu! Livis kommer du ihåg när du å jag va på studenten förra året å vi stod å sucka över att vi hade ett år kvar, och nu är vi här!!  va hände lixom?! hur fort gick inte det då :O

Nu ska jag äta, vi höres latero! :)


Ja jag hade lite tråkigt, så det blev som det blev!

 


The final countdown!

Imorgon kan jag säga "i övermorgon tar jag studenten" ! :) hihihi, Det känns sjukt, kan lixom inte riktigt fatta det än.

I fredags va det trädgårn som gällde! Det va sjukt kul ! :D Det va himla mycket folk och jag blev typ lika varm som vulkanen som bröt ut på island!

Imorgon ska jag på bio med Sofia Livis å Mona :D  Ni vet lixom ta en drink, sen kolla på bio, SEX AND THE CITY 2! :D som jag har längtat efter att få se den :D Vi ska iaf typ fira 3 år, och att det snart e slut, over, finito.. Jag tror att det kommer att bli en mycket mysig kväll iaf :)
Måste även in till stan å shoppa lite, cyckelbyxor typ som jag kan ha på studenten ifall klänningen skulle åka upp, vore ju lite små tråkigt att minnas studenten som en troschock!
Det ska ju tydligen regna på onsdag, känns sådär om jag får säga det själv, känns som om det kan förstöra en heeel del! :( Men så kuuul vi kommer ha!! :D


Ne nu ska hoppa in i duschen, sen ska jag åka iväg en sväng. Puss å kram cykelram!


0.50- huur mycket rycker det inte i benen?! Blir danssugen som aldrig förr vill jag lova!

 


Fredag!

Idag har det varit en städdag för min del! Jag har tvättat kläder, rensat i mitt rum, slängt ALLT som har med skolan att göra. Det kändes lite konstigt när jag skulle gå igeno skolpappper å så, och man tänker " den här kan jag behöva" och sen slår det än! Student om 4-5 dagar, vad ska jag med det till ?! :O

Jag va hos mormor en sväng idag oxå, vi satt å prata i 2 timmar, om både roliga å mindre roliga saker Händer så mycket i mitt liv nu och personer som står mej nära, och det är inga bra saker. Det gör ont, riktigt ont!
Men som jag alltid säger till mej själv när botten är nådd lixom, det är bara att ta sig i kragen och ta situationen som den är, och göra det bästa av den, finns det då inget man kan göra, ne då får man lära sig att leva med det. Det är nog så livet är helt enkelt.. Jag tror att man bara mår dåligare om man ältar allt, sitta hemma å tycka synd om sig själv är ingen lösning på någonting!
Det var iallafall väldigt skönt att få prata ut med mormor, både hon å jag har så mycket som vi behöver få ut oss.


Idag ska jag nog ut! :D är faktiskt väldigt taggad å jag tror att det kommer bli himla kul! Jag behöver det här idag känner jag.

Nu ska jag fortsätta med städningen, puss på er ! :)



..

Måste verkligen göra det sista i svenskan egentligen, men oorrrkkaaarr inte :( haha. Nyss åtit knäckis med keso på, mumma! nyttigt och gott!

Vi har bara två lektioner i morgon, sen har inte vi mer skola!!!!! WIIIIE! sista skoldagen ever! göttgöttgööööött!

Nu ska jag försöka sätta mej med svenska, sen ska jag soooova! får lixom inte nog av att sova !



 

Bland den skönaste människan asså! hahaha


23 maj.

 

 Sådärja, nu va balen över. Är faktiskt ganska besviken på balen. Visst det va trevligt i början, men slutet va ingen höjdare. Tycker vi har ganska tråkigt folk på vår skola faktiskt =/ Får hoppas studenten blir roligare :D

Stockholms resan va bättre! rix fm festivalen va jätte bra, och ute livet är inget att klaga på! :D Va nog längesen jag skrattade så mycket, och det va himla skönt! vi träffade blan annat stripparen i ballar av stål och hans polare! Så sjuk sköna va dom! :) stod å tjöta med dom ett tag och dom tipsade om bra krogar! tillslut hittade vi en krog vi kom in på, och där träffade vi Tzatsiki och såg bobby från mammas pojkar, å kissie! Kändes lite sjukt faktiskt :P

 På lördagen åkte vi hem efter att kikat runt lite i Täby centrum, vi stannade i jönköping (?) och åt god pizza ute i det härliga vädret, och vid 8 va jag hemma, å gjorde nada!

Idag va jag och mamma å hälsade på mormor å morfar, å solat lite. Ska nog snart åka dit ikväll och hälsa på dom igen, när mormor å jonny kommit hem från bingon.

Imorgon är det skola, sjukt att det e sista veckan i skolan, kanske någonsin? gaaah! 

Nu ska jag hoppa in i duschen å lukta människa igen!











 


Imorgonimorgonimorgonimorgon :D:D:D:D

Imorgon äntligen är balen! wiihhoooo ;D ska tydligen inte vara så ba väder men äsch ;) kommer kännas så konstigt att gå ut med klänningen, men kuul, skiiit kuuul :D!

Nu sja jag å mamma snart åka å hälsa på moster å sjuke Jill, hon har fått ögoninflamation stackaren :( men jag å mamma köpte as coola kläder till henne igår som vi ska ge till henne i dag så hoppas hon blir lite gladare :)

Idag är det ju SOMMAR :D så sjuuukt skönt! höll på att dö av värmeslag i bilen i dag, då min fläkt helt plötsligt slutade fungera, men jag klagar minsann inte :)
Låg å solade en stund i dag, fy vad jag har saknat  att kunna ligga ute och det bara steker på än! :D



Sådär..

.. nu är allt handlat och klart inför balen! :) jag å mamma storshoppade i dag! hittade massa fina grejer! Vi satt även och åt en liten räk sallad ute i det härliga vädret! så sjukt skönt att värmen har kommit! :D men när jag skulle skynda mej hem för att sola så låg det ett stoooort moln över just vårat hus, så det blev ingen solning :( får bli solariet i kväll istället!

Fick äntligen köpt min efterlängtade ring idag! haha mamma hatade den men jag övertygade mormor om att den va fin ;)

 

Köpte även massa smink, en klänning, underkläder och ett halsband ;) Nöjd som bara den !

 

 




Såg den här på en blogg! haha så sjuukt söt! :)

Himmel och pannkaka.....

.... sooooooom jag har pluggat i dag! Faktiskt! har suttit typ sammanlagt 3 och en halv timme i dag å puggat! Det e fasiken ikke dåligt mina vänner! :D Men än är det inte över, i morgon väntar mer, suck..
Idag höll jag på att få panik i skolan, känns som varje lärare som gick förbi sa " Åh juste Amanda du har inte gjort den här uppgiften" .. och jag har ju så mycket tid på mej, typ 2 dagar, jo men inga problem.... Skjut mig!

Imorgon ska jag till skolan göra prov sen åker jag å mammsen till stenungsund å shoppar det sista inför balen, yepp! inte långt kvar nu, imorgon kan jag säga "i övermorgon är balen" :D hihihi
Är det inte sjukt att en dag man väntat så himla länge på, är tre dagar bort! det är väldigt svårt att fatta! :O

Nej, kära vänner nu ska jag sova. Pömsen i mitt öga nu.



Bättre sent än aldrig :)

 

 

 


Your love is my drug!

Cheessees! jag å mammsen kollade nyss på värsta lip filmen! Det handlade om en man som hittar en hund på tågstationen, och får ta hand om den, och dom kommer så nära varandra och varje dag när gubben kommer hem från jobbet sitter hunden på togstationen och väntar på honom, varje dag samma tid samma ställe! så gulligt! men en dag dör gubben på sitt jobb och hunden sitter och väntar tills en kommer å hämtar honom, sen sitter hunden där varje dag samma tid å plats i 10 år (tills han dör)  och väntar på sin döda husse :( usch jag å mamma grät så vi knappt kunde andas!! haha. Det är tydligen en sann historia, och det sitter en staty på det stället och grejer!
Efter filmen slängde jag mej ner hos harry på golvet och kramade honom och skrek "LÄMNA MEJ ALDRIG" haha stackarn måste trott jag va lite smått dum i huvudet :P men snäll som han är slickade han bort mina tårar och la sitt huvud på mej! Jäg älskar den hunden så sjuukt mycket! dagen han går bort fasar jag över! Kommer aldrig klara det :( Det är sjukt hur en hund kan betyda så mycket för än! och jag tror inte man kan fatta om man inte har en själv! Jag älskar iaf min lille Harry så att det gör ont! gölletassen! :)<3



Nog lipat!

Imorgon är vi leeeeedigaa!:D och på fredaag meeeeed! så skönt! :D Imorgon ska jag å Bettan till Moster å Jill å hälsa på sen är det sticky som gäller! Kul :D

Har för övrigt lyssnat sönder Ke$ha- your love is my drug! Attans va bra den är! :D





Amen ha det gött då!

!

Allt jag rör blir till moln!

Söndag..

..igen! Söndag då alla sover, då alla bara ligger i sängen å äter massa onyttigt, då alla har ångest, då alla bara vill lägga huvudet under täcket för att man har en hel skol/arbets vecka framför sig! eller är det bara jag som har det så varje ständiga söndag! Men idag mina vänner så ska jag trotsa all söndagsångest och gå på bio med Sofia! :) ska bli mycket trevligt! :D jag ska även köra inne i stan i dag, gaaaaah!! vi sa se "The last song" tror att den e grymt bra, oc det är en himla snygg kille i den, gillas! ;)

Igår va det en tripp till Gråbo trakterna som gällde! en mycket trevlig kväll! och även igår va jag chaffis! And i like it! jag bara satt å mös medan dom söp i sig å tänkte tyst för mej själv " ååh vad dom kommer att må dåligt i morgon, men inte jag :) hihihihi."
Det var en händelserik kväll med mycket trevlig folk! gottgott!

Jag va även och shoppade loss på Adenmarks igår! och pratade lite med min blivande arbetskamrat, och lämnade lite grejer! haha jag kom på mej själv stå å vika ihop lite kläder som folk hade rört till! och jag va jätte noga med att hänga tillbaka kläder jag provat! sånt jag lixom aldrig brukar göra! haha hur ska detta sluta!

Jag fick lite bilder av BästeBettan i dag! Hon är mycket bra den tjejen! Bästis!<3

Tack för att du finns! <3


Tja kompis ! ;)

Nu var det himla längesen jag skrev här, tror jag? känns så iaf! :P

Idag var det en himla kort dag, hade bara en lektion, och i morgon är vi lediga! sköönt! och eftersom vi är det så la jag mej å sov i 3 timmar när jag kom hem, jisses vad trött jag var.

Har ju börjat maila (stavas det så? :O ) med en familj i Wilmslow i England. Såg det bara som en kul grej och skickade ett mail till dom, jätte kort och trodde aldrig att dom skulle svara, men nu oj så fel man kan ha! haha. Efter att ha mailat lite med dom verkar dom intresserade och vill ha mer kontakt med mej, dom vill att jag ska skicka mitt hemnummer så att dom kan ringa någon kväll nu i veckan ! Shit tänk om det är så att jag om bara 3 månader flyttar till England i 1 år som Au pair, känns faktiskt väldigt sjukt när det blir så verkligt, ska Amanda Berggren som inte ens kan koka ett ägg ta hand om 3 barn.. åh harreeeegyúuuud! Det blir till att koka ägg i massor de kommande 3 månaderna!
Jag läste igenom min blogg för några dagar sen, och då hade jag skrivit i ett inlägg som var typ i början 3:an , där det stod massa om att sluta skolan och ta studenten, och att jag ville åka till USA som Au pair och att jag inte ville bli vuxen å massa skit, och nu sitter jag här, 4 veckor kvar till studenten och har kontakt med en familj. Detta mina kära vänner är sjuuuukkkttttt!!!!!!! :D

Men självklart finns det massa tråkigt i det, Jag kommer sakna ihjäl mig efter min mamma mina vänner och all släkt! Hemlängtan kommer nog vara grymt svårt. Kommer även sakna min varag här hemma. Men man lever bara en gång och tror man måste prova på sånt, trots allt som tar emot.

Nu pratar jag precis som allt är klart men det är det ju inte, kanske slutar med att jag jobbar på typ donken i september, inte fy skam det heller ;) haha typ gratis cheesburgare, såååjaaa! ;) haha.

Nog tjötat! puss på er! <3



 


RSS 2.0