Tråkiga söndag!

Jag gillar IKKE söndagar, har vekligen söndags ångest och jag vill inte göra annat än äta, äta feeeeet mat!!
Idag mår man som man förtjänar.. tycker jag har klarat mej bra men huvudet e typ 10 sekunder efter i allt jag gör, det hänger lixom inte riktigt med ;)
Igår va det utgång som gällde, har vell varit roligare men vafan jag hade ju mina giirls med mej, kan ju inte vara annat än roligt då :) !
Ifredags va jag på bio med Sofia! Filmen va jätte bra, det ve en riktig såndär "jahaaaaa" film :P när allt lixom kommer fram i slutet :)
skola i morgon och jag vill bara dö lite när jag tänker på det. orkar inte.

Ne mina vänner om man ska ta å göra sig något att äta!

 



Sjukt skön låt!! vill se han när han kommer till sverige, schnyggve!!

GRRRRRR!!!!

Jag ska ALDRIG mer ställa bilen i Eriksdal! Fyfan vilka idioter det finns, det e fan läskigt.

Jag trooor det kan vara så att jag kollar lite för mycket på NCIS , då jag lägger mej ner å kollar under bilen om dom satt på en bomb, hmm, men man vet ju aldrig! Usch fyy obehagligt!

Idag va jag iaf med Malin i stn å shoppade :) vi hittade allt lite båda två. har varit en hilma kul dag idag iaf, så tack Malin för en mycket trevlig å rolig dag :) <3

Imorgon ska jag på bio med Sofia, vi ska se skräckiiis :O hihi, ska bli kul iaf :D

Puss på er ! <3


No skola= haaappppyyynääääässs :D

Nu skulle jag varit påväg till skolan men när jag precis gjort mej fördig förut å va redo för att ut å starta bilen så hade jag fått 4 sms (någon vill mej något haha ) å där stod det

Ingen skola förrens på måndag
Är det ingen skola i dag?
du vet vell att skolan är inställd i dag?

aa typ så :D Vilka snälla polers man har som säger sånt :) haha.

Och nu har jag gööööra tråkigt så passade på att prova min studentmössa :D

Tror detta får bli kortet på tackkorten! vad tror ni, blire bra eller?

 Det fiina chapmpagne glaset! Spårat med mitt namn e det oxå, gillas!

Sist men inte minst det fina armbandet!



Grym låt!! :D får lite trollhättan vibbar :)

!

Take me away to better days.

 



Sjukt go låt! :)

Nu mina kära vänner är det bara 45 minuter kvar tills det börjar! iiih <3

099-202-07 ring nu å rösta! :D

FAN!

Hatar denna jävla snön! helt seriöst när ska den försvinna egentligen!?
Missar melodifestivalen och Darin pga av en jävla snöstorm! fy för detta! skulle gå ner för våran väg förut för att se hur mycket snö det va och om man kom ner med bilen, jag hade snö till midjan och jag tror aldrig jag har svurit så mycket över något å klagat så mycket över mitt liv som jag gjorde då. nu skulle jag suttit på väg in till stan.. men ne det blir att ligga inne i sängen hela dagen å inte göra ett skit.

nu ska jag lägga mej i fosterställning å bara gråta en stund å tycka synd om mej själv för nu e det fan inte mycket som e bra asså ! haha.



Jag ber för att det ska gå bra för denna schnygging i dag! Ska sitta klistrad framför tv:n och hålla alla mina tummar för honom. Och skulle strömmen gå då, då tror jag gud narras ordentligt!

Heeemmmmaa!

Hade gäärna stannat kvar i trollhättan ett par dagar till, sjuukt va kul vi har haft! gårdagen va kanon! Malin å Bettan åkte till överby å shoppade å jag å Jennie stannade hemma å kolade på Alvin och gänget!det måste nog vara sötaste filmen ever haha ! sen började vi smått med maten å göra oss i ordning, sen åt vi goood mat å good dricka, fast idag spyr jag bara jhag tänker på det haha. vi kom fram ganska tidigt så vi gick till någon annan krog å tog oss en cider  sen drog vi till Lipz å träffade massa trevligt folk, tror bestämmt att 90% av folket som bor i trollhättan heter Sandra, JISSES va många sandra vi träffade! kvällen va iaf sjukt kul och det va så skönt att få komma ifrån allt å få tänka på annat några dagar! Jag är himla glad att jag har dessa tjejer asså, vet seriöst inte vad jag skulle gjort annars ! <3



Ni är bäst <3

Trollhättan!

nu sitter jag i soffan å myser med mycket bra tjejer! ska snart hoppa in i duscen å sen ska vi börja me maten , sen blire utgååång :D kommer bli bra jag abara känner det på mej! man kan inte ha annat än kul med dessa tjejer! <3

Ha en bra torsdag ! <3

Idioter..

.. å falska människor finns det gott om! åh fyfan va äcklad jag blir av det!!!! seriöst rycker i hela kroppen å vill bara slå något!!!!! ååååååååååååååååååååååååååhhhhhhhhhhhhhhh.



mm sådeså!




Alla hjärtiiis dag! <3

Denna dag e nog väldigt uppskattad om man har pojkvän/flickvän medmera, men nu har jag ju inte detta så har inte tänkt så mycket på denna dag, man när jag vaknade idag så låg det ett rosa kuvert på bordet med et jätte gulligt kort från mamma med 200 kr i. Då ändrade jag mej liite , e nog en ganska söt dag endå :) så nu tänkte jag åka ner till kungälv å köpa en blå ros eftersom mamma älskar det och köpa två trisslotter till glenn å sen baka en kladdis till dom eftersom jag e så himlans bra på det! (och det är det enda jag kan baka)

 

Gulle mamma <3

Igår va Bettina här oxå <3 va jätte mysigt och jätte kul att se henne igen :) vi kollade på melodifestivalen, åt, och glodde film, vi kollade på avatar men den va ingen film varken jag eller Bettina tyckte va bra. För om man somnar till en film är det ett tecken på att den inte är bra va?;) haha. Jag gav den iaf en chans men nääe asså såna filmer är bara inte min grej! Men dom bodde himla fint iaf :) haha.

Imorgon ska jag passa lille Jill sen ska jag träffa Beccis öven en fika å tjöta sen å träna Bettan :)

Ha en riktigt söt å mysig <3-dag nu alla fiina människor! :)

 


Onsdag!

Snaart är det lov! fasen va skönt! :) är så skoltrött nu så jag spyr!

Idag efter skolan så kollade jag å mamma på panaromal activity (vet inte hur det stavas :P) fyyyy f*n va läskig den va! jag kommer inte kunna sova i natt! det är just den typen av filmer jag tycker är läskigast, har inte svårt för typ saw filmerna eller massa dödar filmer, men när det e typ andar,spöken å typ demoner med då blir jag skärrad! usch!

Provade den nya ballerina kladdkaka i dag! MUUUUMS! farligt med sånt där asså.å doppade man dom i mjölk som det stod på förpackningen så blev dom helt magiskt goda! jag skulle bara ta en för att smaka en sen blev det en till å sen en till sen ställde jag ifrån mej den men sen va jag ju säklert tvungen att dricka upp mjölken för där fanns det ju smulor kvar! fan va bäng jag e !

torsdag i morgon å det betyder en dag närmare lovet, det gillas skarpt! :) kan ju hända att man ska se Darin på melodifestivalen på lovet, å det tycker vi om?- eeehh aa!!!!!!

Saknar att åka runt i sveriga för att få se Darin, å köa i flera timmar för att få komma längst fram! å skrika sig hes å hur hysteriskt glad man blev när man såg han! galet va kul vi hade!!!! :) haha.

  


Söndag!

Usch imorgon är de måndag å det betyder skola =/ vill inte!!!!! MEN bara en vecka kvar till lov! skööönt :) Tror lovet kommer bli kanon, massa kul planerat!

Gårdagen va kanon! jag å Bettina rockade loss på kockar! haha galet va bara förnamnet! fan va tacksam jag e över Bettina! BÄSTBÄSTBÄST e hon!!!!!!!!! <3



Idag har det varit en typisk söndag! Då man gör sånt man annars inte hinner med. Jag har kollat film, sen gjorde jag en kladdkaka ! ja ni såg rätt JAG gjorde en heeelt själv :) tänka sig vad duktig jag e, snart 19 å klarade att göra en kladdis utan mammis hjälp (mestadels utan hennes hjälp iaf) jag vet ikke hur den smakar eller om man ens vågar smaka på den men smeten va himla god iaf :) haha. sen har jag rensat heela min garderob (stavning?) å hitta massa kläder jag glömt bort att jag hade :)

Nu smakade jag på kladdisen å himmel va god den va! jag tror jag ska starta ett eget cafe!! :)


Taggar!

Nu taggas det för utgåång! kommer bli en grymt bra kväll känner det på mej! även lite besök från stenungsund ska det bli, kan det bli mycket bättre?! nääee :D

Denna låten har gått på repeat heeela dagen!


Shopping!

Idag har jag å mamma shoppat loss på backaplan! skulle egentligen till ikea men vi tvär vände när vi såg hur mycket folk det va! så istället åkte vi å shoppade, å det gav riktigt bra resultat faktiskt :) det blev lite kläder å två par skor, å även mamma hittade ett par skor! :) ska snart åka till mormor å morfar, sen blir det utgång i kväll! :D kommer bli skiit kul tror jag! :D 

Puss!


..

Ni är saknade <3 Så sjukt glad att jag har er!


Slyyyyytttaaa snööööa dåååeeee!!!!

ÅH kan inte bara snön försvinna! grymt trött på den nu faktiskt ! :O

 Gillar dansen i refrängen skarpt! ska göras på krogen snarast!



Den e ju så dålig så den e bra ! hahah

Tråk-tisdag

Fy vilken tråkig dag! Åkte till skolan trots halsont, men när jag hade varit på en lektion typ, ringer mamma typ helt panikslagen å säger att jag måste åka hem för att det skulle bli värsta snöstormen å ville inte att jag skulle åka bil hem i det. Så jag satte mej så snällt i bilen å åkte hem. Å när jag väl kommit hem ringer både mamma å pappa å typ skriker i örat : ÄR DU HEMMA????!!!!
hahah cheesees :P då hade dom tydligen hört att en bil kört i diket i nödinge, å då trodde dom såklart att det va jag! Men ikke det :) men man förstår ju deras oro, jag ringer ju själv mamma å frågar om hon kommit fram till jobbet, å hon har haft körkort i 20 år å jag har haft det i 4 veckor? haha så klart man förstår henne. Men nu vet jag vem jag fått min oro ifrån iaf :)
Det va ett jävla tjöt på mej i dag!

Sov typ 3 timmar idag IGEN när jag kom hem, MEN vad gott det e att sova :D

Haha så jävla sköna!



Inte kyyyl!

Smart som jag e gick jag å la mej när jag kom hem, å sov i 3 timmar så nu e jag jätte pigg! suck! :( halsen e inte okej! ont som fasen å helt tjock e den oxå :(

Kommer vara en mycket lugn vecka! ska bara plugga (som man alltid säger men inte gör) och skola då såklart! helgen blir väldigt lugn och behövlig tror jag, Jag å mamma e själva hela helgen! yääääy :D så på fredag ska jag klippa mej å sen ska vi åka å kolla balklänning, sen ska vi äta god middag hemma, å bara ta det lugnt. Även lördag ska jag vara hemma, ingen utgång denna helgen! så jag å mamma ska ha filmkväll! Det blir en mor å dotter helg med andra ord :)


Ungefär såhär vill jag att min balklnning ska se ut, men det kommer jag vell aldrig hitta!

Ne men om man kanske ska dra sig till sängen å sova så mna kommer sig upp i morgon!

Nattinatti ! <3


RSS 2.0