Onsag!

BARA två dagar kvar till helg! och BARA två dagar kvar tills du fyller år Bettina!!!!!!! :D<3 då jäklar ska vi slå klackarna i taket!<3

Idag va det seg skola, tröt å grinig va jag, men jag tog mej igenom hela dagen ;)

ikväll ska jag kolla på tv och plugga!
men nu ska jag äta, för min mage skriker på mej nu !

ha det gött haaaj <3

28/9

Idag har jag varit i skolan och ja.. den va lika tråkig som vanligt! ;)

efter skolan åkte jag in till stan med Bettan! :) mycket trevligt, vi fick båda köpt en del och vi va nöjda men det var ej våra plånböcker ! hha, men det kostar att ligga på topp ;)

När jagkom hem hade jag inte ätit på 10 timmar :O jag va smått hungrig må jag säga! och det va längesen det va så gott med mat :P haha

I morgon ska jag till skolan å ha två lektioner, slutar 11.20 sen ska jag till körskolan å sitta där i 2 timmar är det planerat, för jag måste verkligen börja plugga om jag ska klara mit körkort, vilket jag verkligen hoppas att jag gör! Jag e lite en sån person som får panik för att jag inte ska hinna med och har ångers för det men gör INGENTING åt det! :O blir så trött på mej själv i bland, men nu jäklar ska tummjen ur röven för körkortet ska vara mitt i oktober så är det bara! Efter att jag pluggat ska jag gå och sola så man slipper se ut som en blekfis!

OCH varför i hela fridens namn hade andreas solglasögon på sig på idol i dag :O såg för löjligt ut asså! :O hahaha

Nu ska jag sova ! sov gott och dröm fina drömmar! <3

27 september....

....snart 28 september ! så nu vet ni det.

Klockan är 23.31 och jag borde verkligen sova! fattar inte varför jag aldrig är trött när jag borde vara det.. aja

Helgen har varit bra :) i fredags hade jag lite folk här och det va allt trevligt måste jag säga. på lördagen sov jag nästan hela dagen sen åkte jag till Malin å gjorde mej i ordning så åkte vi till rikard, trevligttrevligt! man träffade allt lite folk som man inte träffat på himla länge å det är ju alltid kul :D

I dag har jag bara legat inne, å kollat på repriser faktiskt, från 11-17 låg jag å kollade på repriser lite halv segt, men det är vell det sndagar är till för, varför skulle dom annars lägga alla repriser på en söndag? Men Karl-Petter vann kändisdjungeln iaf å det tyckte jag va bra faktiskt! han va den som ville det mest, å han har ju en sån go Värmlänska så det finns inte!:) sen nu på kvällen la jag och mamma oss å kolla på The proposal ! jag ÄLSKAR den filmen <3

I morgon är det skola, vill verkligen inte! är så trött på skiten! tror aldrig det har kännts så onödigt att gå till skolan som det har gjort nu i 3:an ! men snaaaaart tar jag studenten å snaaaaart får jag åka på studentresa! Vill utomlands nunununu! varför måste man ha ¨så dåligt med pengar? varför skiter man inte pengar? aa det undrar jag faktiskt!

I morgon ska jag in till stan med min underbarabästafina kompis i hela världen :) (Bettina) vi ska fönstershoppa, å lätta våra hjärtan som vi brukar göra. känns bra må jag säga!

Ne nu ska jag bege mej mot sängen å försöka sova! sov gott :) <3

 Jag älskar min mamma av hela mitt hjärta! Hon är inte bara min mamma utan även min bästa vän!  Finns ingen som henne <3  Kände bara att jag ville säga det. nu är jag klar! Nattinatti på er!

Kall Torsdag!

I dag är det torsdag å det etyder att det bara är en dag kvar till helgeen :D wiiiie! Dagen har varit bra! skoldagen gick faktiskt ganska fort :)

Efter skolan åkte jag hem å kollade lite på tv sen åkte jag och Beettaan och kollade på tjejernas match på skarpenord, mycket duktiga va dom och dom vann !:D blir lite sugen på att spela fotboll när jag ser dom spela, men nääh min fotbolls tid är över, jag e för lat helt enkelt! :)
Denna dag har varit väldigt kall men jag tycker faktiskt helt ärligt att det e lito gott när det är såhär kallt, luften känns så frisk ! men tycker ändå bäst om sommaren! ^^ hihi.

Jag fick en konstig ide igår om att jag ska pierca örat å tungan :O är faktiskt inne på det asså, men tungan e jag lite osäker på för det kommer göra SKEEEEEEEEEET ont i just know it! :O

 2 : an ska jag göra iaf! tungan e jag himla osäker på, men vem vet en dag så kanske ;)

 

 


Idag är det faktiskt Onsdag...

... och det betyder att det bara är 2 dagar kvar i skolan :) sen e det HELG! åh vad underbart! . jag har varit ledig i dag vilket oxå e väldigt underbart, och jag har ju såklart inte gjort annat än sovit ^^ hihi.

I´helgen ska jag ha hem lite folk från klassen, äta lite, å så.. och jag livis å mona ska baka tårta till Gustaf som fyller hela 19 år på fredag! :D sen ska jag umgås med mina fiina vänner som jag inte har tid att träffa på veckorna, eftersom vi går på olika skolor, tycker det är väldigt tråkigt men just därför är helgen så himla bra!:D

nu ska jag bege mej till sängen och slå på 4:an för min man är på tv:n i dag! nämnligen Anders Bagge!<3 sen är det kändisdjungeln och sen är det bara till att sätta sig och plugga så att man åtminstonde får sig ett G på provet. Ha en bra kväll ! simma lugnt! <3


Måndag!

Jaha då va det Måndag igen! helgerna går på tok för fort :( men denna helgen har varit väldigt mysig måste jag säga! i Fredags va jag på bio med mamma, det blev Flickan som lekte med elden, den va himla bra :) å i lördags åkte jag till Livis å hade en helmysig dag med massa goa människor! Åh va bra ni e ! <3

Idag hade jag körlektion å det gick bra, alltid lika kul att åka med bengan ;) vill INTE att han ska sluta! är det någon som verkligen har hjälpt mej med mitt körkort å gjort allt för att jag ska få det så e det han! Ne jag gillar den gubben skarpt!

sat å räknade min ekonomi i dag (A) ibland förvånas jag över mej själv faktiskt! haha, räknade ut hur mycet pengar jag ska spara till Sthlm resan mm :) åh vad jag längtar till den resan asså! ska bli så himla mysigt och kul! :D jag ska shoppa MASSOR när jag e där :D hihi.

Nu sitter jag här å lyssnar på gamla goingar från 90'talet. Sjukt go musik måste jag säga! Men nu ska jag plugga! ha det fiint!<3

 Tjejer ni är väldigt saknade ! <3 Magaluf kväll snart kanske?:D

Fredag!

Underbara fredag ! <3

Skoldagen har varit lite sådär seg som vanligt, hade iof bara två lektioner men även det va för mycket för en sömning Amanda! 

Nu sitter jag här ny duschad å iordning gjord och ska snart åka på bio med mammsen, det blir "Flickan som lekte med elden" tror den kan vara riktigt bra faktiskt! första filmenva bra tycker jag så har stora förväntningar :) sen ikväll ska jag hem och kolla Idol (Baggis min nallebjörn! mwihihi :) ) och kändisdjngeln!
Imorgon ska jag till Livis och kolla film å mys med lite folk :) jag gillar'T ! Blir nog en bra helg det här tror jag :)

men nu ska jag dra mej mot mitt kära stenungsund!  Ha en underbara fredagskväll! <3


hej solstrålar! :D

Idag har varit en halvseg dag (som vanligt) men jag ÄLSKAR vädret!!!! :D .. är faktiskt väldigt stolt över mej själv för jag har inte sovit middag i dag å det är ett under! :O nu ska jag bara hålla ögonen öppe till 8 för då ska jag göra mej popcorn och en smoothie sen krypa ner i sängen å kolla på idol å kändisdjungeln ^^ hihi!

Skoldagen har varit lång men bra :) vi kollade på en dokumentär om en man som är född utan ben å armar men lika glad för det! Jag beundrar verkligen såna personer, dom får en verkligen att tänka på vilken tur man faktiskt har, och att man kanske inte ska klaga över små saker, som  sin vikt, att man inte har någrakläder mm..  ibland e man bra fjompig asså! haha

Killarna i min klass e för goa ! i söndags kl 01.00 låg jag så gott i min säng å kollade på hanna monthana the movie då det plötsligt ringer, å då är det ola som säger att han wille å iljas e påväg till mej, för vi ska ha filmkväll.. å där står jag i nattlinne å kliar mej i huvudet å kollar på klockan å säger: men ola det är mitt i natten ! Han: aa men nu kommer vi iaf, gör några mackor för vi är hungriga. hej då!
Så det va bara å klä på sig, å sen kom dom å vi kollade på film och tjöta tills kl va typ 4 å då åkte dom hem, så då kunde jag äntligen lägga mej å kolla färdigt på min film :)
det va en helt okej natt faktiskt! :D

Lite svårt att blogga måste jag säga ! jag vet aldrig vad jag ska skriva om, får bli det första som poppar upp i hövvet helt enlekt, sen om det är intressant eller inte lixom skiter jag lite i :D 

PUSS på er! :D<3



  Bästis!!!! Bara för att du är så himla bra & jag tycker om dej så himla mycket!! <3

Sjukling!

Jag hatar att vara sjuk! finns inget kul att göra, å jag kan inte sova å jag bara fryser hela tiden och halsen gör SKIT ont.. nääh ikke kul alls!

Måste vara frisk till helgen för då minsann händer det massa kul :) ska till Maria som fyller 18 på lördag å på söndag fyller min käre bror (som jag inte träffat på himla länge) hela 23 år! kulkul! :D Han önskar sig pengar för han ska tydligen börja ta körkort nu. Bättre sent än aldrig lixom ;)

Ne nu ska jag sätta mej och plugga teori! För det är ju faktiskt inte långt kvar nu! iiiih 

Ha're bra! Puuuusss <3


 

I never thought i'd be in love like this, When i look at you my mind goes on a trip. Then you came in, and knocked me on my face. I never thought i'd fall for you as hard as i did. Boy you came around and you knocked me down!

Sometimes love comes around and knocks you down, just get back up when it knocks you down!!

God stormig eftermiddag på er!

Fy bubblan sikket väder vi har då! :O får ju ont i huvudet.... haha! .
Äntligen fredag! Wiihooo :D i morgon är det lördag å då hoppas jag att mina små pinglor har frisknat till från deras hals ont! tycker väldigt synd om er mina små älsklingar men i morgon är ni friska tror jag! :D för då är det partaaj!:D Tihii! vi ska oxå i så fall beställa våran efterlängtade Sthlm resa ! Pink i sthlm om bara två månader är inte fel asså ;). jag tror att denna helgen kan bli bra och behövlig !<3

Dagens låtar är:
Promoe- mammas gata
Medina- sagoland

dom låtarna har gjort min dag! har verkligen lyssnat sönder dom ;) tihii, annars har jag bara legat å kollat på 2 1/2 men! Jag bara älskar Alan! tror jag och han skulle vara ett perfekt par.. vi är lika töntiga båda två :D

aja allt jag hade att säga! vad har ni gjort i dag? eller vad har du gjort i dag Livis? (min enda å trogna läsare! och jag älskar dej för det! :D <3 )

Här kommer lite bilder från Malins fest :D

       

       

Seg!

Idag har det varit en äckligt seg dag! bara tråkiga lektioner å trött som bara den. Jag och sofia va lite busiga i dag å gick till donken, men vi behövde det kände vi. Mste verkligen sluta med allt onyttigt som jag äter, ska snart träffa min tränare igen å resultatet kommer ikke vara bra! vet inte riktigt vad jag ska säga när jag träffa honom...

Han: amanda hur har det gått med träningen å kosten?
Jag: njaa asså jag har typ inte haft något att göra på dagarna så jag har legat inne å ätit glass å bullar, sen har det varit så jobbigt i skolan så jag har unnat mej mc donalds 5 ggr i veckan! OCH det har varit så dåligt väder så jag har inte kunnat träna.

han förstår nog :) NOOT!... haha shit lika bra att ge upp!

Vad e det för väder vi har då?! jag vill ha sool, värme och bruna ben!  och jag vill tillbaka till Magaluf!


Magaluf 09 Bästa resan ever!! <3

 


RSS 2.0