blöööööö....

Är så sjukt trött på att äta nyttigt, mår seriöst inte bra av det! haha, vill ha glass, bullar godis chips ALLT som är onyttigt!  Mormor åt en fet god panpizza förut! fyyy vad gott det såg ut, men nää jag fick äta en melon, EN JÄVLA MELON!  gaaaah!
Jag vet att jag har valt det själv men jag har nog aldrig haft såhär svårt för att motstå godsakerna! livet är tråkigt utan god mat :( är nog hellre tjock om jag tänker efter ..

Sådär ja, nu känns det lite bättre.. nu ska jag gå å ta mej en morot och kolla på lejonkungen :) ha det gött haaaj!

Rock to the beat! <3

Idag har det varit en helt okej dag. Skolan va seg men den klarade jag mej allt igenom :) Det blev även klart att vi ska ha "Rock to the beat-Darius & Finlay " när vi springer ut på studenten! så härligt!! :D

Efter skolan åkte jag hem fort som attan å kissade, så sjukt kissig va jag, så det gick fort hem ska gudarna veta. Hade så bråttom att jag satte mej på toaletten när locket va nere, blev gaaanska chockad kan jag ju säga!

Sen åt jag å sen åkte jag till Adenmarks för att kolla lite kläder, och jag fick allt med mej en del hem.. som vanligt.. ;)

Imorgon är det ingen skola utan studiebesök som gäller! mycket bättre om ni frågar mej :)

Nu ska Amanda gå och plugga, japp ni läste rätt. PLUGGA! :)

Ha en fin kväll :)



 

Puss och en titt upp i näsan ! :)


Lööörrrddaag shalalala! :)

Idag är det lördag, och det är lika med utgång i köngälven :)

Idag va jag å mammsen i backaplan å köpte lite till studenten! köpte skor och halsband :) tack mamma <3

Vill bara säga hur grymt tacksam jag är över att ha en vän som Bettina! Tack för att du finns! <3

 

 



Denna låten är så sjukt bra! Tänk er en sommar kväll, man sitter och grillar med skönt folk, eller bara slå klackarna i taket till denna låten! jag får rysningar gott folk!

Sol och nybakta bullar..

.. var det jag vaknade till i morse :) ! Började inte förens halv ett i dag så jag kunde sova ut ordentligt ;) lite onödigt att ens gå till skolan, gjorde en uppgift sen kunde jag åka hem.. aja jag har iaf varit ute och rört lite på mej och det hade jag inte gjort annars kan jag ju säga.. legat hemma å ätit bullar hela dagen hade jag gjort i stället ;) haha

Är nu hemma hos mommo å moffa, mommo har varit så snäll å hjälpt mej att fixa till min studentklänning! det blev jäte bra ! hon är duktig min mormor minsann :)

Imorgon börjar jag mitt nya liv! såå många gånger jag har sagt det men nu har det gått över gränsen.. usch..

Jag har hört att det ska komma snö hit snart igen :O gaaah det är en månad kvar till balen, hur tänker dom :O
Jag som trodde våren va här, men ikke! suck..



Jag VILL springa ut till denna på studenten!!!!!! så sjukt skön!


Tack å hej för mej! :)

Tjena, tja!

Tror inget vet hur gott jag har sovit i natt! galet. Skönt att vara hemma igen, trots att jag måste medge att jag saknar Sthlm lite ;) ikväll är det utgång som gäller, i götet gööööttt :D mamma ska köpa cosmopolitan (stavning?) till mej idag, tror det kommer bli en liten sex and the city pingla av mej! ;)

Jag tror jag måste vara den enda som jämnt och ständingt ska skämma ut mej! Tror inte det har gått en dag sen den 6 juni 1991 som jag inte har skämt ut mej. Idag tex så va den e göööör söt kille här å lämnade pengar, å jag satt å åt nudlar i lugn och ro, och då ser jag att han kommer så jag springer till toaletten för att cecka frillan å allt ni vet, öppnar dörren å allt gick bra sen när jag stängt dörren ser jag att det hänger en nudel på mitt lår!:O ah så bra gick det lixom ;) hoppas han INTE såg den. usch vad pinsamt :O

Jag har suttit hela morgonen å lyssnat på skön musik å bara lixom njutit av livet, ni vet så en lördag ska se ut ;)

 

 



Tack å hej för mej! :)

Hemma..

.. efter tre goa dagar i Sthlm :) ! det har varit jätte kul men jag har haft så fruktansvärt ont i mina fötter, blåser å kramp. blää! men annars har det varit jätte mysigt :) hihih.
Längtar faktiskt tillbaka lite nu, efter att ha fått vara hemma en stund å ta det lugnt. Sthlm är en himla fin stad asså! men det får man inte säga högt;) haha, GÖTEBORG kommer ALLTID vara finast :D <3 Fick iaf shoppat ett par skor och en klänning :) skorna va min räddning på resan, jag tror jag fick uppleva största lyckan när jag satte på mej dom skorna, mina fötter fick en orgasm! har en fobi för mina andra skor nu efter all skoskav :O 
Vi har grillat massa oxå :) igår kväll satt vi på någon hög plätt där man såg grönan å havet, as fint när staden typ lyser :)
Sudiebesöken vi va på va helt okej, men mosken va nog bäst! för där fick man ta av sig skorna :) det gjorde jag så gärna kan jag ju säga :) hahaha.

 



Tack å hej för mej :)

When i see your smile i go : oh oh!

Idag åkte jag livia å monis till Allum å åt god buffe å shoppade! jätte mysigt verkligen! tack för att ni följde med :) <3 jag e galet stolt att jag körde dit, men jag hade inte klarat det utan de två töser som satt i bilen med mej :) haha.  Jag fick ÄNTLIGEN köpt en studentklänning, och en festklänning till kvällen ! GLAD! :D
Jag har packat färdigt till sthlm nu, det tog en kvart knappt det, bara slängde ner något å hoppas på det bästa ;) Bussen går 07. 30 imorgon från skolan! underbart ;) haha. Ne men ska faktiskt bli mysigt att åka, det blir vad man gör det till helt enkelt :)



Satt å tänkte på den där filmen med Hilary Duff, kommer inte ihåg vad den heter =/ men det av iaf min favvo film när jag va typ 11(?) jag satte alltid på den när jag skulle lägga mej under en period,vill se den igen! men vi har den bara på VHS och vi har ingen video, jobbigt värre! :( haha jag diggar låten iaf ;)

Tack å hej för mej ! <3

 

 


!

You can spend minutes,hours,days,weeks or even months over analyzing a situation. Trying to put pieces together, justifying what could've, would've happened.. or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!



..

Sån sjuk ångest i dag! hatar dagen efter ångest, men det e lite värt efter igår faktiskt !
Först va Bettina, Malin och Erica här å åt lite tacos, jätte trevligt :) sen åkte vi in till stan där det va sticky som gällde! Himla trevlig kväll må jag säga, många goa skratt å ben som värkte, vilket kanske inte va riktigt lika trevligt ! ;) två timmars promenad genom gbg, högst en timmes sömn, gifflar kl 8 i morse i den härliga solen i stan ;) jag gillre ;) haha!

Idag har jag bara sovit, ätit och sen sovit lite till, hemskt att sova bort dagen  när det är så fint väder, men ska tydligen vara fint i morgon oxå så det är ju bra :D


Glad påsk!! :)

Idag är det alltså påskafton, sjukt vad tiden går fort, man blir nästan rädd :O  och nu är det bara två månader kvar till studenten, det är ännu mer skrämmande. Men vad jag längtar ! Ska bli så sjukt kul :)

Idag fick jag en parfym och 300 kr i påskägget, eller ah mamma hittade inte mitt påskägg så det fick bli inslaget i cellofan (stavning?) men det gick precis lika bra det! :) tack mamma å Glenn <3

Nu ska jag snart slänga mej in i duschen ,sen åker jag till Sofia på födelsedagsmiddag :) trevligttrevligt! <3

 

Stämmer så sjukt bra just nu!


Nu: duschen!

Peace


Gratttiiiss Tiigäähr <3



Idag blir Tiigäähr 19 år!!!! :) ha nu en riktigt bra dag <3<3<3<3 jag älskar deej <3




RSS 2.0