waka waka!

Kan vara en av de goaste låtarna !  Även skönaste videon! :D


 

 Darin <3 hur underbar är inte denna låten? dom skrev den till brudparet! passar perfekt!


Bästa midsommar!

Igår va det alltså uddevalla som gällde, havstens (stavning?) camping slog vi upp tältet på! :) aaaaaassss naaajs :D Vi sola, åt god mat, det va dans runt midsommar stång, drack å hade det allmänt gött! :D På kvällen drog vi även ner en sväng till krogen som va där! sån jäkla stämmning och grym musik! :D:D En galet bra midsommar med andra ord :)
Jag brände mej gött i ansiktet igår, och idag blev det ännu mer, AJ! ligger nu med ett fryst bacon paket och försöker svalka mej! haha .
Mamma och Glenn är i lysekil och jag ska vara ensam hemma tills i morgon, vilket nog ska gå galant! ;)
Bilder från igår kommer vell imorgon eller nått när jag orkar ;)
Hoppas ni hade en underbar midsommar ni med :D
 Stackars mej :(

 

PUSS PÅ ER!


Livis=körkort!

Idag fick en väldigt söt tjej KÖRKORT! :D så glad för din skull Livis <3  Kör nu FÖRSIKTIGT! :D



Jag älskar dej <3


Slutkörd!

Typ nyss hem kommen från jobbet. Jag har riktigt ont i mina fötter, det är sjukt!
Det va grymt segt i dag, kl gick lixom inte framåt. Och nu innan löning så är de bara massa gamla som e där å handlar, och dom e inte lätta att ha och göra med när det gäller kläder minsann! haha. 
Men nu jobbar jag bara ons och tors och sön, sen är jag ledig en heeeel vecka :D underbart! :D

Igår jobbade jag, sen åkte jag hem snabbt å duschade sen åkte jag ner till kungälv å mötte upp kim så åkte vi till gbg, vi tänkte gå på bio men vi sket i det, Jag va på sånt där "ingenting är bra" humör! Stackars Kim! Jag va jätte grinig, klaga i från allt att jag hade skoskav till min utväxt i håret ! haha.

Nu ska jag lägga mej å kolla på en mysig film


10 år!

Idag är det 10 årsen älskade Bobbo dog! Det är helt sjukt endå att det har gått så lång tid, och så mycket som har hänt. Saknaden är stor! <3
Jag och mamma köpte med oss mat och blommor och satte oss vid graven och pratade massa minnen med Bobbo. Det va massa blommor där, och det gör en varm om hjärtat att det är så många som tänker på honom! :')


Imorgon är det jobb som gäller, och nu börjar nervositeten  komma igen. Imorgon är vi bara två som kan kassan, så när den hon går på rast så måste jag klara mej själv.. helt sjukt att det är så egentligen, har ju bara jobbat där i två dagar :S förstår inte riktigt hur dom tänker..aja vi får vell se hur det går :)



Nu : sova!!





 

 

Jag lovar den kunde lika gärna varit skriven av honom..


leeeedddiiiigggg!

Imorgon är jag LEDIG! :D Såå skönt! haha ni måste tro att jag hamnat i ngt sorts helvete, men inte riktigt! bara det att mina fötter är i stort behov av att vila! Att stå i 8 timmar tar på dom små (Imittfallstora) fossingarna!
Men idag gick det faktiskt mycket bättre, jag kunde andas idag iaf ;) och alla kunder är så snälla å hjälper mej att packa ner kläderna i påsen och räkna ut grejer , Gullegrisar! :)

Och idag hjälpte jag min första kund att leta kläder! känns jätte konstigt när någon kommer fram å ba "hej jobbar du här?" , haha låter säkert skit löjligt, men jag e så van vid att vara den som frågar! ;) 

Nog om jobb!

Jag sover grymt dåligt om nätterna! OCH jag biter mej i läppen, så har sår! :O haha och i går natt så vaknade jag av att jag låg och försökte klämma en finne i ansiktet! Och det gjorde så oooonnnttt!!!!!!! :( haha.

Ne nu ska jag lägga mej å kolla på en film! Puss på er ! :D




Första dagen gjord!

Okej nu va första dagen på jobbet över! Fyfan för den här dagen, jag lovar det va ett tag jag nästan hyperventilerade (väldigt långt ord) . Då sa en som jobbar till mej att ta en rast, för allt gick bara fel, jag skakde och kunde knappt andas, och försökte dölja det för kunderna. Jag kan inte matte så e det bara, det e svårt att förklara vad det e som händer när jag ser siffror, allt blir bara kaos!
Visst va det inte bara dåligt, utan absout va det kul att träffa nya trevliga människor och få pilla på alla fina kläder och även jag förstår att det är jobbigt första dagen, kommer nog vara lättare i morgon .... hoppas jag..

Nu är jag så trött i huvudet å mår illa, så nu ska jag lägga mej, å kolla film eller nått. kommer drömma om den där jävla kassa maskinen i natt haha :P

Puss och kram cykelram:)


Svin trött!


Stan nästa!

Nu sitter jag här å försöker fördriva tiden lite, ska åka till bohus å hämta upp Sofia om typ 40 minuter. Så varför inte skriva ett blogg inlägg då lixom :O?!

Vi ska äta på Paprika och sen ska vi kolla lite på stan, sen är det bio som gäller! Streetdance tror jag att den hette :) den är i 3D och verkar förjäkla bra! :)

Imorgon börjar jag jobba! Nerverna har börjat lägga sig en aning faktiskt, shit det kan inte gå mer än fel ;) MEN jag kom på en sak i dag, jag kan ju inte vika kläder :O gör typ alltid fel! Kunderna kommer ju att skratta åt mej :P haha äsch!

Det ska bli så sjukt skönt att komma tillbaka till en normal vardag, jag har legat i två dagar nu och ätit all fett man kan komma åt, mitt hår va så fett att det såg ut som om någon hade lagt i ett helt smörpaket, om int två till och med! :O  Och illa liktade jag, haha det va så att mamma gav mej en såndär "Euuuw" blick när hon såg mej igår när hon kom hem från jobbet haha. Så duschen idag gjorde mer än susen! ;)

Vilka intressanta saker jag sriver om haha. För ooooojjjj va ni måste bry er om jag hade fett hår eller inte ;) haha, men äääsch det e min blogg! ;)



 Ser ut som en döskalle hela jag! men jag gillar det ;) iaf armbandet ringen och halsbendet som jag fått i student/fördelsedags presenter! Älskar dom! Fick skippa örhängena, hade nog blovit lite fööör mycket, trot eller ej ;) haha. Har även på mej det fina armbandet jag fick av Livia Sofia å Mona i födelsedags present :D gillar det skarpt! :)


 

 

 Bääääääst!


Söndag!

Söndagar e nog den tråkigaste dagen som finns! Gör inget annat än äter å kollar på tv! suck..

Eftersom jag inte börjar jobba förens på tisdag så e jag ledig i morgon oxå :D skönt! Då ska jag umgås med kära Sofia :) vi ska gå "ärenden" och sen kolla bio :) jag har hittat en midsommar klänning som jag tänkte köpa i morgon :)

Måste även erkänna att jag e gryyyymt nervös över att börja jobba. Vill bara komma in i det så snabbt som möjligt, hatar när man inte kan ngt eller inte har en aning om vad man ska göra.. men det ska vell gå bra antar jag :)

Igår åkte BästaBettan till Turkiet! Himla avundsjuk men jag hoppas hon har det skönt :) och i dag kommer tjejerna hem från rhodos (stavning?)  Känns som om dom varit borta as länge ! :O Men hoppas dom har haft det kanon bra :D



Saknar <3


Rock by sweden!

Oj nu vart det längesen igen sen jag skrev här! lixom glömmer bort ! :P

För att dra en vecka kort.
I söndags fyllde jag 19. Känns fortfarande som om jag e 18. Då va sofia mona erica malin och bettina här! :) jätte mysigt och kul att ni kom! Tack för presenterna! <3 Jag älskar er!<3

Måndags åkte jag bettina malin å erica till rörtången och grillade. Det va jätte mysigt och vi fick verkligen vädret med oss :D se kom det lite ner trevligt folk efterhand ;)

Tisdags hade vi myskväll hos Bettina! glodde film och åt gott! :)

Onsadgs va jag å bettan på "dear john" huuur bra som helt, jätte fin film! :D

Idag har jag sovit sovit, sen va jag å mamma nere i kungälv en sväng och då fick jag ett halsbans ett par örhängen och en ring från - rock by sweden! Älskar dom smyckena! :D TACK mamma ! <3 sen gick vi och åt buffe på kinan! lika gott som alltid! och pannkakor till efterätt :D och nu i kväll har jag å mamma legat å kollat på tv i 3 timar, massa programm på tv :O haha.
Intresse smurfarna måste hoppa av glädje? ;)

 Örhängena :)


och ringen :)

Och halsbandet med lite döskallar å kors ;) haha

 

Puss påre! <3


Nu är det över!

Nu är balen och studenten över. Det som man väntat på så länge.. Sjukt vad snabbt det gick! :O Det har varit två väldigt grymma dagar, med mycket fins minnen man kan kolla tillbaka på! :)

Igår tog även mina underbara tjejer studenten! Det va en jätte fin student och alla var jätte fina! :) När jag såg dom springa ut så kände jag ögonen fylldes men lyckades hålla mig fram till att jag gick fram till dom, shit då brast det! Allt kändes så overkligt! Det va en sak att ta studenten själv för man fattar jun inte själv att det är verkligt, men att se dom ta studenten blev verkligt, kanske lite fööör verkligt! haha. Vart tog tiden vägen?! Som man har längtat och pratat om det nu är det här, USA, jobb, resor. Får en riktigt stor klump i magen faktuiskt :( så många av mina absolut bästa vänner åker till USA i ett år, och fy bubblan vad jag e glad för deras skull, och hoppas att dom kommer få det fantastiskt, men FAN vad jag kommer sakna dom, känns jätte jobbigt :( :(
Men ett år går nog fort! HOPPAS jag :D

Nu ska jag öäta lite mat, sen fortsätta sova :) puss på er <3




Jag älskar er <3

RSS 2.0